• Aprecierile și comentariile voastre ne motivează! Dacă apreciezi munca pe care o depunem, înregistrează-te și dă-ți cu părerea asupra seriilor pe care le urmărești!
  • Ne puteţi găsi şi pe canalele oficiale de Discord sau Telegram ale grupului!

Anthary-RPG.

Kniro

Spion
Nu de mult timp m-am apucat sa lucrez la un RPG, este un proiect individual la care lucrez doar atunci cand prind niste timp liber.
M-am gandit la niste clase si factiuni pentru jucatori, insa nu este nimic sigur si stabilit. Deci as vrea sa aud cat mai multe idei din partea voastra. Ce ati vrea sa va ofere un astfel de joc in mod special? Ce l-ar putea face unic?
Am sa las aici niste poze din primul oras si am sa revin cu update-uri pe masura ce mai lucrez la el.

 

MrBesher

Jonin
Din punctul meu de vedere ce l.ar face unic ar fi ca mapa sa evolueze odata cu jucatorii , cum sa o zic mai bine , practic jucatorii sa aiba posibilitatea sa cumpere teren in orase si sa construiasca o casa sau un magazin acolo si tot asa , practic jocul dezvoltanduse odata cu jucatorii , cel putin eu nu am vazut vre un joc de genul si as considera ca ai face jocul tau unic.
 

MrBesher

Jonin
A si inca un sfat , incearca sa faci culorile sa fie mai asemanatoare umpic , deoarece unele cladiri au culori foarte inchise , foarte moarte , iar altele sunt foarte deschise , foarte vii .
 
Sus