• Aprecierile și comentariile voastre ne motivează! Dacă apreciezi munca pe care o depunem, înregistrează-te și dă-ți cu părerea asupra seriilor pe care le urmărești!
  • Ne puteţi găsi şi pe canalele oficiale de Discord sau Telegram ale grupului!

Arslan Senki - 14

Nakamura

Team Murachnia
Shinobi Legend

Arslan Senki - Episodul 14 - Tradus în română - RoSub
Download & Online

720p:::meganz: - :gdrive: - :solidfiles: - :stream:
480p:::meganz: - :solidfiles: - :userfiles:


Traducere: Hathor
Verificare: Nakamura
Editare: Nakamura
Encodare: Nakamura


 
Ultima editare de un moderator:
Seria începuse să staționeze ,adică povestea. Mă cam săturasem să-l văd pe așa-zisul prinț Arslan nefăcând nimic. Însă, deși Narsus a condus totul, pe câmpul de luptă ,pentru ademenirea lui Rajendra ,Arslan este cel care ia dat șah-mat. L-a pus în incapacitate de a mai mișca un deget. Doar prin vorbe l-ar fi băgat în ce mai mare belea. Totuși ,Rajendra prin alinața cu Arslan își poate doborâ fratele ,pe Gadevi. După chip ,și după cum îi vorbește marele vizir Mahendra ,acest Gadevi este un șarpe. Rajendra are o oarecare blândețe și profunzime.
Mă interesează ceva:
De ce Hermes nu s-a întors ,după plecarea lui Dayrun și-a lui Narsus ,după Arslan?
Mulțumesc pt episod!
 

Hemy

Ren care e la sanie
Bun episod. Sunt curios de planurile lui Hermes de aici încolo. Narsus a dovedit încă odată de ce este capabil, abia aştept o înfruntare cu trupele care ocupă acum Ecbatana!
 

Tyira

Capitan
Din moment ce grupul lui Arslan se afla la Citadela,sindrienii si-au gasit cel mai prost moment sa atace.Dar nu as fi zis ca micul razboi o sa fie urmat de un mic festin.Ma gandeam eu ca printul o sa doreasca o alianta,sa vedem unde duce asta.
 
Sus