• Aprecierile și comentariile voastre ne motivează! Dacă apreciezi munca pe care o depunem, înregistrează-te și dă-ți cu părerea asupra seriilor pe care le urmărești!
  • Ne puteţi găsi şi pe canalele oficiale de Discord sau Telegram ale grupului!

Arslan Senki - 16

Nakamura

Team Murachnia
Shinobi Legend

Arslan Senki - Episodul 16 - Tradus în română - RoSub
Download & Online

720p: ::meganz: - :gdrive: - :solidfiles: - :stream:
480p: ::meganz: - :solidfiles: - :stream:


Traducere: Hathor
Verificare: Nakamura
Editare: Nakamura
Encodare: Nakamura


 
Ultima editare de un moderator:

ShadowXsc

Membru Aogiri
Frumos episod, mi-a plăcut strategia atât de simplă, dar totuși foarte eficientă a lui Narsus împotriva elefanților.
Să sperăm că Daryun nu va muri în acea confruntare..
Cu ce gorilă se luptă am din ce în ce mai puțină încredere că va câștiga...

Mulțumesc pentru traducere.
 
Foarte frumos episodul acesta. Mi-a plăcut cum au doborât acei Elefanții de Război. Inteligența lui Narsus a punctat din nou în fata adversarului. Totuși, pe parcursul episodului mă tot gândeam și eu câți trebuie să moară pentru un război dus din dorința altora. Însă, Regele Sindrei mi-a dat cu adevărat răspunsul. Nu-i adevărat că nu-i place să-și asume responsabilitatea ,ci doar ,decide ceea ce este corect. De ce să moară o armată ,când poate murii doar un om?... exact.
Se pare că ,Rajendra ,nu-l roagă fără motiv pe Daryun să îi fie delegat. După câte ați văzut ,în ceea ce va fi în episodul umrător, nici Gadevi nu se duce el în arenă. Deci, Arslan și Daryun cad un pic de proști în fața lui Rajendra. Ar trebui pedepsit.
Idioții ăia doi, Marele Vizir și Jasward ar trebuie să se mai gândeacă pe cine slujesc.
A observat cineva că povestea dintre cei doi frați este exact ca povestea dintre Arslan și Hermes? De aceea zâmbea Narsus când Arslan discuta de lupta decisă de zei. Fiindcă ,fără să știe, Arslan discuta despre ceea ce ar putea să-l aștepte și pe el cu Hermes.
Pe cine ar alegii soldații parsieni, un prinț întors din morți, sau un prinț fără sânge regal?...
Mulțumesc pt episod!
 

Fulger

Spion
Intr-un fel parca cum de fiecare data tactica lui Narsus da roade nici nu prea mai poti sa fii emotionat că ce se va intampla?în rest super fain anime-ul. Doar ca celelalte tari nu au si ei un strateg pe masura lui narsus? Narsus zici ca ii Ahitofel din Biblie
 

Tyira

Capitan
Da,Gadevi a fost foarte iscusit cu sulita.Totusi,elefantii aia chiar au fost problematici.Ar putea schimba soarta unei lupte de unii singuri,asta daca nu detii cunostinte despre ei.Se pare ca razboiul parsian ar putea fi incheiat foarte rapid.
 
Sus