• Aprecierile și comentariile voastre ne motivează! Dacă apreciezi munca pe care o depunem, înregistrează-te și dă-ți cu părerea asupra seriilor pe care le urmărești!
  • Ne puteţi găsi şi pe canalele oficiale de Discord sau Telegram ale grupului!

Arslan Senki - 18

Nakamura

Team Murachnia
Shinobi Legend

Arslan Senki - Episodul 18 - Tradus în română - RoSub
Download & Online

720p: ::meganz: - :gdrive: - :solidfiles: - :stream:
480p: ::meganz: - :solidfiles: - :stream:


Traducere: Hathor
Verificare: Nakamura
Editare: Nakamura
Encodare: Nakamura


 
Ultima editare de un moderator:

W0lf

Ninja
O surpriza placuta,dupa episodul din one peice nu ma asteptam sa apara si arslan.multumesc pentru mucna depusa la acest episod.
Regele,si-a aratat si a doua fata,chiar daca stiam ca mai devreme sau mai tarziu se va intampla acest lucru,macar de l-ar fi sprijinit o perioada pentru a lua pars-ul inapoi.Intr-un fel s-au ales cu un nou camarad deci lucrurile decurg bine.Ma intreb cine i se va mai alatura printului arslan in calatoria sa :).
 
Ce frumos și-a apărat șoimul stăpânul. În tot timpul acesta l-a urmărit ,iar atunci când a fost în pericol, șoimul s-a năpustit asupra adversarului. Peste 3 ani, Rajendra ,va ataca Parsul ,dar o să piardă și atunci. O să întâlnească același sentimental înconjurat de prieteni ,dar de data asta băiatul va fii devenit rege. Rajendra e un actor bun și un om al oportunităților. A fost un personaj frumos ,și cum spunea și Arslan; ”Nu pot să-l urăsc pe acel bărbat„.
Mulțumesc pt episod!
 

Tyira

Capitan
De bine de rau,familia regala a Sindriei,are numarul de membri redus simtitor.Se pare ca au procedat corect cand au decis sa nu aiba deloc incredere in Rajendra.Deci si-au propus ca in trei ani sa indrepte situatia Parsului.
 
Sus