• Aprecierile și comentariile voastre ne motivează! Dacă apreciezi munca pe care o depunem, înregistrează-te și dă-ți cu părerea asupra seriilor pe care le urmărești!
  • Ne puteţi găsi şi pe canalele oficiale de Discord sau Telegram ale grupului!

Arslan Senki - 19

Nakamura

Team Murachnia
Shinobi Legend

Arslan Senki - Episodul 19 - Tradus în română - RoSub
Download & Online

720p: ::meganz: - :gdrive: - :solidfiles: - :stream:
480p: ::meganz: - :solidfiles: - :stream:


Traducere: Hathor
Verificare: Nakamura
Editare: Nakamura
Encodare: Nakamura


 
Ultima editare de un moderator:

Kago

Jonin
Deci nu cred. Am intrat pe site cu gândul să văd dacă a apărut episodul 19, iar când mă pregăteam să închid pagina, a apărut. =))
Mulțumesc pentru munca depusă, Shinobi! Revin cu un edit după ce îl vizionez. ^^

Edit: Mă așteptam ca în acest episod să apară mai mult Arslan și camarazii săi, dar a fost un episod destul de interesant și așa, astfel ni s-au prezentat mai multe lucruri despre armata inamică.
În orice caz, chiar dacă n-au apărut personajele îndrăgite de mine, n-a lipsit acțiunea din episod, chit că voiam să-l admir mai mult pe Narsus. :laughing:
Aș fi scris mai multe, dar la ora asta nu prea îmi procesează bine creierul... ;-;
 
Ultima editare:
Și așa ,băiatul încă nu este pregătit să fie rege!
Sam și-a ales tabăra într-un final. Chiar dacă la început nu știa pe cine să slujească, pe mincinosul Andragors sau pe Hermes. Știți ,am fost surprins când Hermes l-a salvat în bătălie pe Sam. Nu mă așteptam, atunci și-a ales el pe cine să slujească. Era bine dacă rămânea și Kubard ,însă ,cel din urmă a înțeles că va fi război în interiorul Parsului pt tron. Hermes a aduna 30 de mii de soldați într-un timp foarte scurt, asta înseamnă doar că oamenii îl pot sluji și pe Hermes.
Mai avem nevoie de răspunsuri în seria asta.
Mulțumesc pt episod!
 

Tyira

Capitan
Fiecare persoana importanta din capitala are planurile lui miselesti.Ma indoiesc ca tupeistul de Kubard o sa ramana diaar un spectator pentru mult timp.A fost atras si acum in lupta si o sa fie atras si in viitor.Arslan este pus pe fapte mari,dar cu cat sunt mai mari,cu atat dureaza mai mult sa fie indeploniite.
 
Sus