• Aprecierile și comentariile voastre ne motivează! Dacă apreciezi munca pe care o depunem, înregistrează-te și dă-ți cu părerea asupra seriilor pe care le urmărești!
  • Ne puteţi găsi şi pe canalele oficiale de Discord sau Telegram ale grupului!

Arslan Senki - 22

Nakamura

Team Murachnia
Shinobi Legend

Arslan Senki - Episodul 22 - Tradus în română - RoSub
Download & Online

720p: ::meganz: - :gdrive: - :solidfiles: - :stream:
480p: ::meganz: - :solidfiles: - :stream:


Traducere: Hathor
Verificare: Nakamura
Editare: Nakamura
Encodare: Nakamura


 
Ultima editare de un moderator:
Arslan ar trebui să-l decapiteze pe Andragros după ce îl eliberează!
De ce?
Simplu. Îngânfatul acela nici măcar nu o să aprecieze că a fost salvat de către fiul său ,sau ce înseamnă Arslan pentru el. Va spune că așa e și normal, ca Arslan să strângă o armată și să recumpereze tronul. O să îi reproșeze că de ce n-a făcut-o mai devreme. E genul ăla de om jegos.
Elam și Alfreed se potrivesc destul de bine. Mai repede are șanse Alfreed la Elam decât la Narsus. Știți voi, ăia care nu se ânțeleg ,care nu apr a avea nicio treabă unul cu altul sunt cei care-și ascund iubirea unul pentru altul. Orcum, Alfreed ia dat-o bine lui Farangies ,întrebând-o de Geive. (mi-e dor de figura lui lângă Înălțimea Sa).
Guiscard ăla nu-i așa prost. Mai prost este regele , fratele lui, dar Guiscard nu este prost. Este un strateg de nivelul lui Narsus care citește și tabăra adversă și pe Mască Argintie.
Cât despre Hermes ,e pus într-o postură aiurea. Trebuie să-l bată pe Arslan ,iar apoi trebuie să se lupte cu lusitanii și cu Guiscard. Cam greu pentru el ,mai bine moare.
Și până la urmă, Etoile ,e fată sau băiat?...
Mulțumesc pt episod!
 

Tyira

Capitan
Ma indreb despre ce profetie tot vorbeste Andragros.Scena este pregatita pentru lupta cea mare.Iar printul si ai lui par a fi in dezavantaj din moment ce trebuie sa ia cu asalt o fortareata.Dar,Narsus e cu ei.
 
Sus