• Aprecierile și comentariile voastre ne motivează! Dacă apreciezi munca pe care o depunem, înregistrează-te și dă-ți cu părerea asupra seriilor pe care le urmărești!
  • Ne puteţi găsi şi pe canalele oficiale de Discord sau Telegram ale grupului!

Arslan Senki - 25

Nakamura

Team Murachnia
Shinobi Legend

Arslan Senki - Episodul 25 - Tradus în română - RoSub
Download & Online

720p: ::meganz: - :gdrive: - :solidfiles: - :stream:
480p: ::meganz: - :solidfiles: - :stream:


Traducere: Hathor
Verificare: Nakamura
Editare: Nakamura
Encodare: Nakamura


 
Ultima editare de un moderator:

Alibaba2012

Shinigami
Multam fain de traducere. A fost foarte dulce printul cu rugamintea lui pentru Etoile de a tine e o rugaciune pentru lusitani decedati in lupta. Iar faza de la final cand Etoille il dojeneste pe printul Arslan ca e imprudent a fost foarte haioasa.
 
Ultima editare:
Și sezonul 2 din această minunată serie pe când va apărea ? Mă refer ca dată de lansare la mama lui acolo, în Japonia, nu pe site la noi. Un anime foarte frumos, care te ține în suspans ,care te face să mai vrei ,care te prinde în acțiunea lui. Foarte frumoasă această serie. Am trecut prin multe cu acest prinț Arslan ,care ne-a bucurat și ne-a dat o altă idee de personaj principal într-o serie. Nu este cine știe ce luptător, dar inima lui a făcut pe mulți să îi fie devotați. La finalul seriei vedem cu lusitanii merg alături de el cu o oarecare inimă deschisă.
De ce zic asta?
Simplu. Arlsan a abolit sclavia ,deci aceia prizonieri nu sunt nici sclavii lui ,nici prea mari prizonieri. Sunt un fel de bagaj adițional pentru el. Mai este ceva ,ceva ce am văzut în episodul acesta. Prințul Arslan și-a găsit regină. Atunci când va deveni rege ,într-un final ,o va avea pe Estella alături de el. chiar dacă este o fată lusitană ,cei doi ,un parsian și o lusitană vor duce la capăt războiul acesta de care Arslan vorbește. Cum că de nu crezi într-un anumit zeu, sau o anumită religie, trebuie să mori. Arslan a citit cartea sfântă a lor ,a lusitanilor. Nu l-a schimbat ,ci doar și-a pus întrebarea sinceră; Dacă se vorbește de bine, de ce ,noi ,așa-ziși păgâni, trebuie să murim pentru o părere diferită față de ei?
Un adevărat rege se naște din Arslan.
Farngise fără Gieve e ca o bere caldă vara. E ,menestreul cred că este pornit în căutarea celui ce a prezis toate astea, cel care a scris porfeția. Sau, mai există o posibilitate. Ca ce în care Andragors să nu-l fi omorât atunci pe Oreses ci să-l fii pus prizonier, undeva... pe cineva important care poate decide soarta regatului a spus Narasus să fie adus, asta e clar.
Kubard se pare că și-a ales tabară. Sam a fugit...
Hermes se pare că s-a întors ,iar alaturi de Guiscard ,cu planurile făcute ,pot să fie și mai periculoși pentru Arslan și pentru planul de a recupera Ecbatana.
Regina și Regele știu un adevăr mai crunt decât ceea ce ne-a fost prezentat până acum.
La final ,întrebarea mare se pune în felul următor; Cine dracu este până la urmă acest Arslan Eliberatorul!?
Mulțumesc pt seria aceasta!
 
Ce pot să spun este că, am terminat și eu acest anime, care din câte se pare e unic, nu am mai văzut până acum vre-un anime cu o poveste atât de rară, nu prea pot să scriu multe aici, dar în gândul meu am o grămadă de mulțumiri pentru Arslan Senki, însă vreau să vă spun că este pintre acele câteva anime-uri care m-au făcut să îmi lăcrimeze ochii la unele secvențe mai ales la secvența când Arslan a spus lui Ester să câte o rugăciune pentru cei morți.
Acestea fiind spuse, aștept cu nerăbdare sezonul 2.
Mulțumesc mult Charlie, Hathor, BumbleBee, Nakamura, Obito Uchiha și FYCHY pentru munca depusă pentru Arslan Senki.
 
am incercat sa citesc manga ... dar e complicata rau.. adica sunt m-am uitat asa pe sarite la capitole... doar rasfoind.. si am vazut de ex in cap 30 ,,, actiuni ce se vad in anime pe la inceput...
cred ca voi lua manga de la 0... mi se pare cea mai buna varianta... a si este inca on going manga ...
pe www.mangasail.com
 

Tyira

Capitan
Etoile incepe sa ma scoata din sarite cu atitudinea aia,nici ea nu mai stie ce vrea.Aici se incheie primul sezon,care cred ca ar trebui sa se numeasca "eroica legenda a oamenilor lui Arslan",caci ei au facut toata treaba.
 
Sus