• Aprecierile și comentariile voastre ne motivează! Dacă apreciezi munca pe care o depunem, înregistrează-te și dă-ți cu părerea asupra seriilor pe care le urmărești!
  • Ne puteţi găsi şi pe canalele oficiale de Discord sau Telegram ale grupului!

Arslan Senki Fuujin Ranbu - 06

Nakamura

Team Murachnia
Shinobi Legend

Arslan Senki Fuujin Ranbu - Episodul 06 - Calamităţi Regale
Tradus în română - Download & Online

720p:
::meganz: - :gdrive: - :solidfiles: - :stream:
480p: ::meganz: - :solidfiles: - :stream:


Traducere: Hathor
Verificare: Nakamura
Editare: Nakamura
Encodare: Nakamura


 

Nakamura

Team Murachnia
Shinobi Legend
scuza-ma, dar nu inteleg: abia la ep 6 (re)incepe actiunea.. Sau nu intelegem lafel "actiune". Actiunea nu e doar cu scene de razboi... ;)
Nu contează ce părere are unul sau altul despre definiţia termenului "acţiune". Studioul nu ia în calcul asta. Au anunţat de la bun început că vor fi doar 8 episoade... Am rugămintea ca pe viitor să nu mai faceţi spam aiurea în topicuri şi să verificaţi înainte să vorbiţi!
 
Deci, la episodul 4 cineva se legase de sufletul meu ,ca vezi domnule de unde as stii eu ca are doar 8 episoade ,ca sunt 14 volume si bla-bla. Puii mei, asa au anuntat ca sunt 8 episoade. Si mie im pare rau pentru asta si ma rog la un sezon 3, in care sa vedem finalul nebunesc al acestei serii.
Hermes si-a salvat printesa ,ceea ce ar inseamna ca daca s-ar duce in Maryame cu ea poate devenii print legitim acolo si poate isi face si aramata. Arslan cauta peste hoatre ajutor, iar intr-un final Etoile vrea sa vina sa ii ceara ajutorul.
Multumesc pt ep
 

Tyira

Capitan
Guiscard inca isi pune planurile miselesti in aplicare,dar nimic nu merge asa cum ar vrea el.Se pare ca unii sunt hotarati sa porneasca intr-o alta vanatoare de comori.
 
Sus