• Aprecierile și comentariile voastre ne motivează! Dacă apreciezi munca pe care o depunem, înregistrează-te și dă-ți cu părerea asupra seriilor pe care le urmărești!
  • Ne puteţi găsi şi pe canalele oficiale de Discord sau Telegram ale grupului!

Arslan Senki Fuujin Ranbu - 07

Nakamura

Team Murachnia
Shinobi Legend

Arslan Senki Fuujin Ranbu - Episodul 07 - Calamităţi Regale
Tradus în română - Download & Online

720p:
::meganz: - :gdrive: - :solidfiles: - :stream:
480p: ::meganz: - :solidfiles: - :stream:


Traducere: Hathor
Verificare: Nakamura
Editare: Nakamura
Encodare: Nakamura


 
Deci treaba cu Shagad a fost de asteptat de la bun inceputul, saucel putin dupa inlaturarea guvernatorului. Atunci am realizat, cand piratii stiau ruta ,ca el este defapt liderul real al piratiilor.
Insa, ceea ce a facut tot episodul a fost finalul. \Atunci cand Etoile a cazut in genunchi si a cerut catre Arslan sa vina sa-l ajute pe Innocentius. Acelasi Rege Innocentius care a preluat Ecbatana si l-a inlantuit pe rege si inlaturat pe print.
Orcum, Innocentius a fost un pion prin care MAsca de Argint sa razbunat,iar fratele lui Innocentius a ajuns la putere. Atat.
cred cu tarie ca intr-un singur ep u se vor reolva toate problemele. Sper sa apuc si un sezon 3.
Multumesc pt episod!
 

NoGameNoLife

Akatsuki
Actiunea incepe ,anime-ul se termina ... ceea ce nu mi se pare corect ,si ar trebuii sa apara neaparat un sezon 3 cat de curand.
Etoile din cate am vazut pare ca-l vede cu alti ochi pe Arslan si chiar ii cere ajutorul avand in vedere ce s-a intamplat in tara ei.
Totusi as vrea sa vad cum se bate Regele actual (Tatal lui Arslan) cu Masca Argintie ,si cred si sper ca Arslan sa o ia pe Etoile de regina. :3
 
Ultima editare:

Tyira

Capitan
Deci treaba cu comoara a fost doar o aberatie menita sa deruteze inamicul.Este ceva la care s-ar gandi Narsus.Amenintarea piratilor a fost inlaturata intr-o singura zi.
 
Your email address will not be publicly visible. We will only use it to contact you to confirm your post.
Sus