• Aprecierile și comentariile voastre ne motivează! Dacă apreciezi munca pe care o depunem, înregistrează-te și dă-ți cu părerea asupra seriilor pe care le urmărești!
  • Ne puteţi găsi şi pe canalele oficiale de Discord sau Telegram ale grupului!

Arslan Senki Fuujin Ranbu - 07

Nakamura

Team Murachnia
Shinobi Legend

Arslan Senki Fuujin Ranbu - Episodul 07 - Calamităţi Regale
Tradus în română - Download & Online

720p:
::meganz: - :gdrive: - :solidfiles: - :stream:
480p: ::meganz: - :solidfiles: - :stream:


Traducere: Hathor
Verificare: Nakamura
Editare: Nakamura
Encodare: Nakamura


 

Alibaba2012

Shinigami
Poate va fi un sezon3. Narsus nu se dezminte dar cu toata inteligenta lui nu cred ca va scapa din rolul de sot al lui Alfred. Probabil va fi singura infrangere a lui Narsus. Hathor si Nakamura multam fain de munca depusa.
 
Deci treaba cu Shagad a fost de asteptat de la bun inceputul, saucel putin dupa inlaturarea guvernatorului. Atunci am realizat, cand piratii stiau ruta ,ca el este defapt liderul real al piratiilor.
Insa, ceea ce a facut tot episodul a fost finalul. \Atunci cand Etoile a cazut in genunchi si a cerut catre Arslan sa vina sa-l ajute pe Innocentius. Acelasi Rege Innocentius care a preluat Ecbatana si l-a inlantuit pe rege si inlaturat pe print.
Orcum, Innocentius a fost un pion prin care MAsca de Argint sa razbunat,iar fratele lui Innocentius a ajuns la putere. Atat.
cred cu tarie ca intr-un singur ep u se vor reolva toate problemele. Sper sa apuc si un sezon 3.
Multumesc pt episod!
 

NoGameNoLife

Akatsuki
Actiunea incepe ,anime-ul se termina ... ceea ce nu mi se pare corect ,si ar trebuii sa apara neaparat un sezon 3 cat de curand.
Etoile din cate am vazut pare ca-l vede cu alti ochi pe Arslan si chiar ii cere ajutorul avand in vedere ce s-a intamplat in tara ei.
Totusi as vrea sa vad cum se bate Regele actual (Tatal lui Arslan) cu Masca Argintie ,si cred si sper ca Arslan sa o ia pe Etoile de regina. :3
 
Ultima editare:

Tyira

Capitan
Deci treaba cu comoara a fost doar o aberatie menita sa deruteze inamicul.Este ceva la care s-ar gandi Narsus.Amenintarea piratilor a fost inlaturata intr-o singura zi.
 
Sus