• Aprecierile și comentariile voastre ne motivează! Dacă apreciezi munca pe care o depunem, înregistrează-te și dă-ți cu părerea asupra seriilor pe care le urmărești!
  • Ne puteţi găsi şi pe canalele oficiale de Discord sau Telegram ale grupului!

Arslan Senki Fuujin Ranbu - 08 [Final]

Nakamura

Team Murachnia
Shinobi Legend

Arslan Senki Fuujin Ranbu - Episodul 08 - Dansul Norilor de Praf
Tradus în română - Download & Online

720p:
::meganz: - :gdrive: - :solidfiles: - :stream:
480p: ::meganz: - :solidfiles: - :stream:


Traducere: Hathor
Verificare: Nakamura
Editare: Nakamura
Encodare: Nakamura


 

NoGameNoLife

Akatsuki
Ati facut o buna treaba cand ati inceput sa traduceti Arslan Senki Fuujin la fel si cu primul sezon.
Sunteti oameni seriosi si imi place asta, deci multumesc pentru episod si de asemenea pentru sezon acum cine stie cat o sa mai dureze si o sa apara sezonul 3.
Legat de episod e exact la ceea ce m-am asteptat, ca intr-un final sa aiba un conflict intre tatal lui si Arslan dar si cu Dariun si Narsus plus ceilalti care i-au jurat credinta lui Arslan.
Chiar si Gieve ar face orice pentru Arslan, dar Dariun si Narsus?
Pacat ca s-a terminat repede adica serios acum 8 episoade? nici macar 12 ca un sezon normal, insa de obicei sezoanele de 12 episoade care au neaparat o continuare apar repede la cateva luni doar ca asa le vin lor sa puna un sezon de 12-13 episoade...
 
Ultima editare:
Ati facut o buna treaba cand ati inceput sa traduceti Arslan Senki Fuujin la fel si cu primul sezon.
Sunteti oameni seriosi si imi place asta ,deci multumesc pentru episod si de asemenea pentru sezon acum cine stie cat o sa mai dureze si o sa apara sezonul 3.
Legat de episod e exact la ceea ce m-am asteptat ,ca intr-un final sa aiba un confilct tatal lui cu Arslan dar Dariun si Narsus si ceilalti care i-au jurat credinta lui Arslan, deci ar face orice ,chiar si Gieve ar face orice pentru Arslan (Parerea mea).
Pacat ca s-a terminat repede adica serios acum 8 episoade? nici macar 12 ca un sezon normal ,insa de obicei sezoanele de 12 episoade care au neaparat o continuare apar repede la cateva luni doar ca asa le vin lor sa puna un sezon de 12-13 episoade...
... dupa parerea mea a fost o miscare inteligenta cu "taiatul" la ep8. Am observat cateva amanunte care cer explicatii in cateva episoade fiecare (blestemul sangelui regal, sabia dreptului regal, etc). Ca urmare vad inca vreo 2 sezoane de 12ep sau s3 cu 24ep.
PS: Multumesc Nakamura! 8x1000PV de la mine! ;)
 
Bai ,deci cum au dat-o pe asta cu finalul.
Hermes, Andragros si Arslan au pornit cu acelasi scop, in acelasi timp spre Ecbatana ,dar cu atelas scop ,insa pornirea a fost diferita. \cand zic pornire nu ma refer la ruta ,ci ma refer la ce este in inima lor. Arslan a plecat spre Ecbatana cu daruire si incredere ca il poate salva pe Ionnocentius, Andragros ca poate recupera tronul prin dreptul direct de a fi mostenitor. \cum a spus si el ,fiecare familie regala are secrete si intrigi, oircat aur le-ar acoperi. Andragros iubind puterea si femeia fratelui sau ,acesta a facut sa curga sangele fratleui sau pentru femie si putere. Hermes vrea razbunare ,iar Hermes detine sabia conducatorului, cea care ofera drept de a conduce.
Arslan trebuie sa se ridice, iar noi trebuie sa aflam restul secretelor.
Astept un sezon 3 sau macar un film.
Multumesc pt epiosd!
 

Andy243

Chunin
S-a terminat nasol...astept urmatorul sezon. Multumesc celor care au lucrat le episod si uploaderului. Totusi, de ce nu il scoateti de la On-going?
 
Am terminat si seria asta, uh!
Mi-am propus sa o vad dupa ce a aparut la recomandari pe My Anime List la Akatsuki no Yona, care mi-a placut extrem de mult. Si chiar seamana foarte bine, ambele serii m-au incantat. :heart:
De abia astept un sezon 3, desi nu cred ca va aparea prea curand. Dar presupun ca va avea tot 24-25 de episoade, la fel ca primul sezon. Pentru asta sunt dispusa sa astept chiar pana in 2019. Dar poate apare prin 2018, pe la mijloc sau sfarsit. :D Grafica e uimitoare, povestea e fascinanta si ador faptul ca tot grupul ii este loial lui Arslan. :heart_eyes: Si imi place si evolutia lui ca personaj. Un detaliu care m-a incantat, dar m-a si enervat in acelasi timp a fost faptul ca tot are acele mici suvite de par care ii stau pe fata. :laughing: Si presimt ca Etoile aka Estelle va fi viitoarea regina a Parsului. :rolleyes: :heart:Chiar sunt curioasa despre ce copil vorbea regina Tahamenay. Sunt cam 90% sigura ca nu-i vorba de Arslan. :laughing:
Am o intrebare: cumva au mers cu anime-ul inaintea manga-ului? Fiindca am cautat manga pe net si sunt traduse de abia 49 de capitole, iar evenimentele sunt de la mijlocul sezonului 1 din anime.
Multumesc ca ne-ati pus la dispozitie seria asta minunata, Shinobi! :blush:
 

Nykw_Raizen

Haiduc
Editor Anime
Editor Manga
Verificator
Absolut geniala seria asta, ma bucur ca ati decis sa o faceti si va felicit pentru asta! A devenit una dintre preferatele mele si o pot recomanda cu mare incredere oricui, indeferent de preferinte are, cred ca e aproape imposibil sa nu-i placa cuiva. Sper sa fie si un sezon 3 si sper sa fie cat mai curand, asta fiind singurul inconvenient.
 

Tyira

Capitan
Fiecare se crede a fi conducatorul de drept.Trebuie sa spun ca sunt dezamagit de acest sezon.Ma asteptam sa continue cu misiunea de eliberare a Parsului de sub ocupatia lusitana,dar pana acum nu s-au apropiat deloc de acest tel.In orice caz,seria merita vazuta.
Multumesc pentru munca depusa la aceasta serie!
 
Sus