• Aprecierile și comentariile voastre ne motivează! Dacă apreciezi munca pe care o depunem, înregistrează-te și dă-ți cu părerea asupra seriilor pe care le urmărești!
  • Ne puteţi găsi şi pe canalele oficiale de Discord sau Telegram ale grupului!

WebRip Arslan Senki - S01 (Pachet Complet)

Nakamura

Team Murachnia
Shinobi Legend

Arslan Senki - Complet - Tradus în română - RoSub
Download & Online


720p: :stream: - ::meganz: - :openload: - :solidfiles: - :filelist: - :torrent:
480p:
::meganz: - :gdrive: - :userfiles:


Traducere: Charlie, Hathor
Verificare: BumbleBee, Nakamura
Editare: Obito Uchiha, FYCHY, Nakamura
Encodare: Obito Uchiha, FYCHY, Nakamura

 
Ultima editare de un moderator:

W0lf

Ninja
Multumim pentru ca ne-ati adus aceasta serie pe ecran in limba romana.
M-a captivat inca din primul episod,o povestea nemaipomenita,totusi sper sa nu fie sfarsitul ei,inca mai sunt multe de vazut,secretul care il detine vechiul rege,ce se va intampla cu fata blonda(inca de la inceput a avut un rol in aceasta poveste sigur nu va fi uitata).Batalia intre arslan si varul de asemenea trebuie sa continue.Dupa alungarea lusitanilor,care va dura o perioada,timpul trece,tratatul de pace se termine in 3 ani,deci vor mai fi niste batalii.
Personal cred ca s-ar fi putut face o serie de ~100 episoade ,totusi nu cred ca vor avea aceleasi ganduri ca mine din pacate.
Speram un final bine gandit :)
 

Erik

Never good enough
Nu am apucat sa vad ultimele 3 episoade ale seriei, insa pot spune ca este o serie absolut geniala. Poate ca uneori este plictisitoare (nu mai mult de 4 episoade, in orice caz), dar povestea este una bine facuta. In weekend voi vedea ultimele 3 episoade ale seriei si voi reveni cu o editare kilometrica a acestui comentariu. :laughing: Oricum, foarte buna treaba echipei, mersi mult pentru serie. Astept sezonul 2. :heart:
 

Hemy

Ren care e la sanie
Cred că o spun pentru a treia oară, dar chiar am rămas plăcut surprins pentru că aţi venit destul de repede cu episoadele şi acum şi un pack. Sper ca la următorul sezon (dacă îl traduceţi) să nu mai întâmpinaţi problemele apărute la acest sezon. În rest, numai bine! Avem un an lung în faţă, plin de serii bune şi vreau să vă urez spor la muncă, mai ales că aţi început noi proiecte (din ce am văzut), dar, totodată, vreau să vă mulţumesc pentru că aţi tradus seria asta şi pentru că faceţi o treabă bună şi de calitate! ;)
 
Ultima editare:

Elenohara

Ninja
Asta a fost anime-ul perfect de luat cu mine la bunica, am facut doua nopti albe cu el. Am crezut ca nu mai este niciun anime care sa ma captiveze ca pe vremuri, dar am gasit unul si anume Arslan Senki. Il recomand la toti. Io pe Mal i-am dat 10 ca sa i mai maresc nota oarecum, am mai dat de la mine.
 
Sus