• Aprecierile și comentariile voastre ne motivează! Dacă apreciezi munca pe care o depunem, înregistrează-te și dă-ți cu părerea asupra seriilor pe care le urmărești!
  • Ne puteţi găsi şi pe canalele oficiale de Discord sau Telegram ale grupului!

Victor

Emperor
Shinobi Legend
Traducător
Encoder Anime
Verificator
Mesaje
504
Reaction score
5,457
Vârstă
20

Banana Fish - 16 - Lo, săracul păun
Tradus în română - RoSub
Download & Online


1080p: :mirror: - :nofile: - ::meganz:
720p: :mirror: - :eek:penload: - ::meganz:


Traducere: Rhys
Verificare: Victor
Editare: Victor
Encoding 720p: Victor
Encoding 1080p: vladE


Sursa 1

Sursa 2

 

Anadis

Ex-Shinobi
Mesaje
98
Reaction score
369
Evadarea asta a fost atât de anii '80 că mi-am amintit cu drag de filmele pe care obişnuiam să le urmăresc pe la televizor când eram mai mică. Ash a fost drăguţ cap-coadă şi mi-au plăcut toate mofturile pe care le-a făcut în episodul ăsta, cât şi devotamentul de care a dat dovadă faţă de bătrânii săi care numai probleme îl fac. Chiar dacă a dus aproape tot episodul în cârcă de unul singur, alături de bătrânul acela, Ash a fost puternic şi s-a comportat exemplar, ca un adevărat profesionist. Pentru vârsta sa, e isteţ foc şi mă tem cam tare că isteţimea ajunge să te îngroape uneori. Nu ştiu de ce, dar finalul episodului m-a făcut să am o senzaţie cumva mai tristă decât am avut data trecută când a dat lovitura lui Golzine şi l-a uşurat de ceva bănuţi. Parcă e altceva... parcă ne ducem în jos. Bine, nu noi, dar Ash se cam duce. Aşa văd eu lucrurile. Simt că e strâns de gât tot mai tare şi că în curând nu va mai putea respira şi îl vor ajunge din urmă toate mişcările astea isteţe pe care le face acum, căci nimic nu e perfect şi niciun plan nu iese 100% aşa cum ţi-ai fi dorit. Toate grijile astea, alături de modul în care se prezintă OP, respectiv ED, mă fac să îmi fac griji... de parcă nu aş fi citit manga. Dar îmi fac. Asta e datoria mea. Mulţumesc pentru episod.
 

gangstar

Jonin
Mesaje
196
Reaction score
180
scott fitzgerald recidiveaza si el cu ''lo, sarmanul paun'' si o evadare cu peripetii cam exagerate , mersi de episod :heart:
 
Sus