• Aprecierile și comentariile voastre ne motivează! Dacă apreciezi munca pe care o depunem, înregistrează-te și dă-ți cu părerea asupra seriilor pe care le urmărești!
  • Ne puteţi găsi şi pe canalele oficiale de Discord sau Telegram ale grupului!

Black Clover - Introducere

KyubiVal

Stardust Crusader
Fondator

-INFO-
Nume original: Black Clover 「ブラッククローバー Burakku Kurōbā」(Trifoiul Negru în traducere)
Genuri: Shounen, Fantezie, Acţiune, Comedie, Supranatural
Autor: Yuki Tabata
Data publicării: 16 februarie 2015
Serializare în: Weekly Shounen Jump
Status: În desfăşurare (săptămânal)
Descriere/rezumat:
Black Clover este a doua serie manga pe care o facem şi noi, autorul având deja la spate seria Hungry Jocker de care ne-am ocupat în trecut.
Seria e un fantasy clasic, într-o lume medievală unde magia e reală şi ne povesteşte despre aventurile lui Aster care vrea să devină un Împărat al Magiei şi prietenul său rival cu care face pact să vadă cine va obţine primul acest titlu. E o serie plină de acţiune, comedie, aventuri şi reprezintă noua generaţie de manga shonen care se inspiră în mod evident din actualele legende precum Naruto, One Piece sau Fairy Tail.
 

Tomitza

The Stalker
Moderator
Editor Manga
Cred ca va fi interesant seria, spor la treaba! Sper la muuuulte capitole <.<
Astept si alte proiecte! 8->
 
Chiar era nevoie de ceva nou la secțiunea manga. Ok, sunt mulțumit de ceea ce citesc eu, în mare parte, theGOD, ASS, Toriko și Bleach, dar parcă aveam și eu nevoie de ceva nou. Oferta asta sună foarte bine. Mda, citeam și Minamoto-kun ,dar l-am scos din lista mea de preferințe... fără motiv.
 
Sus