• Aprecierile și comentariile voastre ne motivează! Dacă apreciezi munca pe care o depunem, înregistrează-te și dă-ți cu părerea asupra seriilor pe care le urmărești!
  • Ne puteţi găsi şi pe canalele oficiale de Discord sau Telegram ale grupului!

Black Desert Online

Glumflake

Ex-Shinobi

https://www.blackdesertonline.com/

Scurtă introducere
Black Desert(cunoscut drept Black Desert Online, prescurtat BD sau BDO) este un MMORPG creat în Coreea de către dezvoltatorii de jocuri Pearl Abyss. Dezvoltarea jocului a început în anul 2010, iar în octombrie 2013 a intrat în testarea closed-beta. Acesta folosește un mecanism propriu creat de către Pearl Abyss pentru a putea mânui cu succes lumea în care se petrece acțiunea jocului. Jocul a fost lansat în Coreea în anul 2014, apoi în Japonia și Rusia în 2015, iar în cele din urmă în Europa și America de Nord în 2016.


Opinia mea despre joc
Ei bine, am cumpărat jocul cu ceva timp în urmă, dar nu prea am avut timp să-l joc foarte mult datorită diferitor motive. De curând, încep să am mai mult timp liber la dispoziție, astfel că am de gând să mă reapuc de el.

În primul rând, aș vrea să vorbesc despre crearea caracterelor. În primul rând, mi se pare foarte flexibilă și palpitantă. Adică, serios, am petrecut o grămadă de timp jucându-mă pe acolo, doar pentru a vedea până unde aș putea duce înfățișările unui caracter. În cele din urmă, am ales o înfățișare destul de necomplicată și normală.

În al doilea rând, aș vrea să vorbesc despre gameplay, în general. Jocul urmărește o poveste destul de interesantă care continuă să mențină interesul, iar pe parcursul jocului, se poate observa că personajul căpăta abilititatea de a realiza diferite lucruri, drept exemplu pescuitul.
În orice caz, jocul beneficiază de multe caracteristici ce va permite să găsești întotdeauna ceva de făcut. Și chiar și atunci când nu te poți juca, îl poți pune pe modul iconiță iar acesta va fi jos, în partea dreaptă a ecranului cu celelalte iconițe. În acest mod, jocul consumă resurse minime și în același timp poți să-l lași să pescuiască singur automat, de exemplu, sau să facă alte activități.Așadar, pe scurt, este un joc foarte bine realizat, pe toate planurile. Mă bucur că l-am achiziționat, singurul lucru dezamăgitor fiind că nu-l pot juca cu prietenii, care din motive financiare, au refuzat să-l cumpere. Dar, cel puțin când intrii într-o guildă, nu te mai simți așa singur și-ți poți face prieteni.

Cerințe de sistem (minime)
CPU; Core i3-530 2.9GHz / Phenom 9500 Quad-Core
GPU: GeForce GTS 250 / Radeon HD 3870 X2
RAM: 4 GB
HDD: 40 GB

Deznodămând

După cum puteți observa, această recenzie a fost concepută de un amator, astfel că nu am intrat mai deloc în detalii. Pe de altă parte, așa vă pot lăsa să descoperiți singuri minunatul univers BDO. ;)
Dacă aveți opinii, întrebări sau orice altă nelămurire, sunteți liberi să le lăsați mai jos.

Pozele sunt niște capturi de ecran personale din timpul jocului care, datorită faptului că laptop-ul meu nu atinge performanțele pentru a putea rula jocul la setările sale maxime, nu prezintă calitatea nativă, la nivel maxim, a jocului. Calitatea jocului ce ar rula pe un laptop sau PC mai performant este superioară calității din imagini.
 
Ultima editare:
Sus