• Aprecierile și comentariile voastre ne motivează! Dacă apreciezi munca pe care o depunem, înregistrează-te și dă-ți cu părerea asupra seriilor pe care le urmărești!
  • Ne puteţi găsi şi pe canalele oficiale de Discord sau Telegram ale grupului!

WebRip Blade and Soul - Pachet Complet

Am și eu o rugăminte... am văzut ca puneți la download de pe :filelist: dacă mă puteți ajuta și pe mine cu o invitație ar fi super! Fiindcă așa nu mă lasă să-mi creez cont :-??! Dați o conversație în privat dacă e cineva să mă ajute.
 
Ultima editare de un moderator:

ZaDeK

God
Multumesc tuturor care au dus la finalizarea acestui sezon! Era si timpul sa se termine dar nu-i bai ca am vazut vine alta "serie de serii" :laughing: si multumes pentru pachet! ;)
 

Alkiara

Ex-Shinobi
Blade and Soul este un exemplu clasic de serie care a început senzaţional şi s-a terminat mai puţin fericit. Am auzit că şi nota pe MAL a scăzut dramatic din cauza ultimelor episoade. Amin!,
 

Nakamura

Team Murachnia
Shinobi Legend
Mulţumesc pentru pachet :D Seria, în sine, lasă de dorit, dar să nu uităm că a avut şi câteva episoade frumoase :) Să vedem ce speciale sau ovauri apar pe BD :D
 

Ionuttx

Jonin
Multumesc pentru pachet. Seria a inceput cu ceva potential, dar exceptand cateva episoade epice nu a avut cine stie ce final. Pe mine m-a cam dezamagit, dar multumesc pentru traducere.
 

AkiyoSSJ

Ninja
Intentionez sa vad acest anime si din cate am vazut in mod sigur este ecchi, e necenzurat sau trebuie asteptata versiunea bluray?
 

SoKKa

Shinigami
Ep. 5 la 1080p, nu există din păcate ..

În pachet:
-> pe :solidfiles:, nu este
-> pe mega.co.nz, este expirat link-ul, a fost șters

În topicu, cu episodul separat
-> solid, nu a fost pus
-> mega.co.nz, la fel, șters ..
 
Ultima editare de un moderator:

AmMoR

Shinobi Legend
Shinobi Legend
Se mai ocupa cineva de acest topic/anime?

Cum a zis si SoKKa, multe din episoade nu se mai gasesc la download, in special cele de 1080p.
Acele link-uri de descarcare :):solidfiles:: si ::meganz:) erau temporare si special pentru acel moment in care sa facut postul. Pentru noi la pachete baza e FL. Abia avem timp sa ne ocupam de proiectele actuale. Numai de re-uploadat proiecte numai avem timp mai ales ca pack-ul are deja un link care inca functioneaza. Altfel nu te putem ajuta.
 
Ultima editare de un moderator:
Sus