• Aprecierile și comentariile voastre ne motivează! Dacă apreciezi munca pe care o depunem, înregistrează-te și dă-ți cu părerea asupra seriilor pe care le urmărești!
  • Ne puteţi găsi şi pe canalele oficiale de Discord sau Telegram ale grupului!

Bleach 679 - Sfârşitul

GodFlow

Ex-Shinobi
Mesaje
283
Reaction score
1,913

Bleach - Capitolul 679 - Tradus în românã
Download & Online


::meganz: - :onedrive: - :torrent: - :online:

Traducere: BumbleBee
Verificare: Nykw_Raizen
Editare: GodFlow

 
Ultima editare de un moderator:

Dark Angel

Dark Lord
Traducător
Mesaje
2,692
Reaction score
8,638
Foarte bun capitolul. 2 lupte interesante si multe rasturnari de situatie. :scream:
Bafta in continuare cu seria!
 

kanyst

Legend
Shinobi Legend
Mesaje
575
Reaction score
5,629
Vârstă
24
Foarte interesant schriftul lui Ishida. Dat fiind că a primit litera A (aceeași ca și Yhwach), rezultă că are cel mai puternic schrift, deci o să câștige lupta aia, până la urmă n-a fost degeaba ales ca succesorul lui Yhwach. În schimb Ichigo nu o duce prea bine, a fost bătut bine, încât și spiritul său războinic a renunțat la această luptă. Să vedem cum va fi salvat de această dată, pe el nu-l văd scăpând singur din asta, probabil vor ajunge Rukia și Renji și vor fi măcelăriți în fața lui, ceea ce va declanșa furia în Ichigo (sper să nu fie asta, ar fi prea evident și plictisitor).

Mulțumesc de traducere.
 

KyubiVal

Stardust Crusader
Fondator
Mesaje
1,947
Reaction score
8,453
Parcă văd că schriftul lui Ichigo este Z gen Zangetsu sau gen Zero. Parcă văd că e legat ceva fie de titlul capitolului "The End" fie de biblicul Alpha şi Omega, unde Alpha ar fi Yhwach iar Omega e Ichigo. Începutul şi sfârşitul gen. Şi parcă văd că puterea lui e ceva de genu anularea puterilor tuturor celorlalţi quincy... Anyway, că va fi sau nu aşa, mă întreb, dacă o să termine şi Kubo Bleach la capitolul 700 care se apropie, ca şi Naruto, sau va deveni mai lung decât acesta, ceea ce mi s-ar părea bizar, la cât de trasă de păr a devenit toată povestea asta. Şi când te gândeşti că iniţial se luptau frumos cu săbii...
 

Foxxy

:)
Mesaje
186
Reaction score
870
Vârstă
25
Eu aștept cu nerăbdare finalul, poate explică de ce se numește Bleach. Nu prea am mai citit din manga, povestea e prea lungită, putea să o termine de mult.
Însă capitolul ăsta mi-a atras atenția pentru că a ajuns în sfarsit la punctul culminant. Ia sa vedem cum mai scapă Ichigo de data asta.
Mulțumesc pentru capitol!
 
Ultima editare:
Mesaje
3,405
Reaction score
10,743
Vârstă
27
Văd că suntem toți pe aceiași undă cu această serie. Da, în mare parte nici nu-mi amintesc ce personaje sunt în viață ,care moarte, care au devenit mai puternice și care au fost introduse degeaba.
Poi ,de ce să ne gândim la sfârșit când noi nu avem habar ce este Regele ,care este treaba cu Aizen ,și cum vor interveni cei doi tați pentru putorile lor.
Sunt multe lucruri care încă ne dau cu virgulă, iar Kubo pare că se culcă pe o ureche și nici nu prea ar vrea să ni le deseneze. Ori asta ,ori ni le înfige la final pe toate.
Monotone lupte în ultima vreme. Și par repetitive ,adică majoritatea mi-au amintit de primele lupte cu Espada.
 

BumbleBee

>.<
Shinobi Legend
Mesaje
189
Reaction score
799
Vârstă
26
Il astept pe Aizen de zeci de capitole si imi pierd rabdarea. E destul de cliseic sa vina Aizen acum sa ii salveze fundul lui Ichigo. Sper ca are alte planuri Kubo pentru el pe care sa le dezvaluie mai repede!
 
Ultima editare:

Nykw_Raizen

Haiduc
Editor Anime
Editor Manga
Verificator
Mesaje
2,170
Reaction score
12,421
Vârstă
32
Il astept pe Aizen de zeci de capitole si imi pierd rabdarea. E destul de cliesic sa vina Aizen acum sa ii salveze fundul lui Ichigo. Sper ca are alte planuri Kubo pentru el pe care sa le dezvaluie mai repede!
Eu cred ca vine ta-so. La fel si la Ishida.
 
Sus