• Aprecierile și comentariile voastre ne motivează! Dacă apreciezi munca pe care o depunem, înregistrează-te și dă-ți cu părerea asupra seriilor pe care le urmărești!
  • Ne puteţi găsi şi pe canalele oficiale de Discord sau Telegram ale grupului!

Boruto - Naruto Next Generations - 106

Cyp97

Shinobi
Donator Legendă
Encoder Anime


Boruto - Naruto Next Generations - 106 - Pergamentele de abur ninja:
Misiunea de rang S!
Tradus în limba română - Download & Online


1080p: :meganz: - :gdrive: - :mp4u:

Traducere: Jo125
Verificare: KyubiVal
Editare: Cyp97
Encodare: Cyp97


 
Ultima editare:
Jur ca astia stiu s-a traga de timp. Episodul 106 si inca nu avem parte de antrenamente intense cum era in prima serie naruto. Multumesc pt efortul depus !
 

MrBesher

Jonin
Jur ca astia stiu s-a traga de timp. Episodul 106 si inca nu avem parte de antrenamente intense cum era in prima serie naruto. Multumesc pt efortul depus !
Cam tot ce ai vazut pana acum , aproape tot , e de umplutura , nu exista in manga , ci doar ca sa te apropie de personaje si sa traga de timp , asta pentru ca o sa urmeze niste lucruri epice si incearca sa ia distanta suficenta in asa fel incat sa nu faca ca si in dragon ball cu turneul de putere al zeilor sau cu one piece pe insula lui BigMom , care s.au lungit cu o lupta de 1 episod minim 10 , ei incearca sa nu faca asa , iar ca sa ia distanta fata de manga si totusi sa nu faca ca si in one piece , au ales sa bage chestii inexistente in manga , practic de umplutura!
 

Juu-San

Imperator
Oare cum ar reacționa Mirai citind Paradisul Sărutului :emoticon-55: ... ar fi tare să o vedem devenind un fan al cărții :emoticon-4:
Și ... nuuuuuuuuuuuu! ... închis :emoticon-50: ... Mirai la băi ar fi fost grozav :emoticon-42:
 
Sus