• Aprecierile și comentariile voastre ne motivează! Dacă apreciezi munca pe care o depunem, înregistrează-te și dă-ți cu părerea asupra seriilor pe care le urmărești!
  • Ne puteţi găsi şi pe canalele oficiale de Discord sau Telegram ale grupului!

BD-Rip Bungou Stray Dogs - S01 (Pachet Complet)

Nakamura

Team Murachnia
Shinobi Legend

Bungou Stray Dogs - S01 - Complet
Tradus în română - Download & Online


1080p: :gdrive: - ::meganz: - :filelist:
720p: :onedrive: - :gdrive: - :filelist:


Traducere: Nakamura
Verificare: Hathor
Editare: Nakamura
Encodare: Nakamura

Online găsiţi pe Stream sau Openload!!!
Vă urăm vizionare plăcută!​
 
Ultima editare de un moderator:
Daca tot ne faceti surprize de genul asta dupa terminarea sezonului,incep sa am sperante si la filmul Kimi no Na wa sau de ce nu la Re:Zero kara Hajimeru isekai seikatsu.Oricum ar fi eu o am in asteptare de cand s-a anuntat sezonul 2 deci am fost surprins placut cand am vazut pachetul pe Shinobi.
La cat mai multe !
 

Endou

(0,0)
A fost o serie numai bună de vizionat intr-o zi ploioasă. Se vede clar că urmează un sezon nou, sper ca acela să fie mai interesant decât a fost acesta. Inceput seriei este destul de plictisitor dar finalul este unul care te lasă cu sufletul la gură. Dacă nu ştiam că urmează un sezon nou de inainte să incep această seri eram dezamăgit, pentru că are un final care nu poate fi numit un final. Mulţumesc echipei pentru această serie.
 

Missa

弥 海砂
Nu stiu cine a avut idea de a face aceasta serie, dar a facut o treaba buna. Felicitari celor care au lucrat la acest anime. Mi-a placut mult, si ma bucur ca m-am uitat acum cand mai e un pic pana la sezonul doi, in felul asta asteptarea va fi mai scurta. :D
 

Hemy

Ren care e la sanie
O serie destul de bună, păcat că sfârşitul serie ne lasă în coadă de peşte, iar sezonul al doilea ne prezintă întâmplări petrecute cu 4 ani înainte faţă de acţiunea acestui sezon. :( Anyways, felicitări pentru că aţi făcut seria asta, e una dintre acele serii care şi-a făcut uşor loc în topul meu, datorită personajelor complexe cu un trecut interesant şi predispuse la schimbări drastice de comportament. :laughing:
 
Sus