• Aprecierile și comentariile voastre ne motivează! Dacă apreciezi munca pe care o depunem, înregistrează-te și dă-ți cu părerea asupra seriilor pe care le urmărești!
  • Ne puteţi găsi şi pe canalele oficiale de Discord sau Telegram ale grupului!

Care a fost primul anime la care te-ai uitat?Si la ce varsta?

Apophis

Spion
Primul anime la care m am uitat a fost One Piece, cred ca la varsta de 4-5 ani, pe un canal german, RTL Klub daca nu ma insel fiindca aveam antena satelit si vedeam numai desene in toate limbile numai in romana nuu, incercam cat de mult posibil sa imi dau seama ce vorbesc numai din fapte ca din germana respectiva nu prea!:)
 

Asscendent.

Shinigami
Hmmm... cred ca primul anime vazut a fost bakugan, dar pe atunci credeam ca este un simplu desen animat, iar cand am aflat de anime-uri (12 ani) am vazut tokyo ghoul si m-am indragostit oarecum de anime-uri
 

DiZi

Genin
Primul anime pe care l-am văzut cred că a fost DB sau Shaman King... nu's foarte sigur. Sau poate Pokemon... well, DB sau SM. :laughing:
 

D3LuX3

Membru Cele 10 Porunci
Nu mai tin minte varsta. Cred ca primul anime care am vazut, care nici nu stiam ca era anime, era The Wonderful Adventures of Nils Hoglgerson, era difuzat pe Minimax.
Da, ala chiar este anime(https://myanimelist.net/anime/2151/Nils_no_Fushigi_na_Tabi), abia recent am aflat. E naspa ca nu prea pot gasi unde sa vad episoadele.
Il poti vedea aici :
Recomand sa folositi din cand in cand YouTube atunci cand vreti sa gasiti un fisier video...
Deasemenea daca tot suntem la desene animate
Si desigur seara :
si
 
Ultima editare:

Smash45

Spion
Il poti vedea aici :
Recomand sa folositi din cand in cand YouTube atunci cand vreti sa gasiti un fisier video...
Am cautat si pe Youtube, si da am gasit cateva episoade, dar doar atat, cateva episoade. Numai pana la episodul 6 sunt in romana. Voi mai cauta sa vad daca voi gasi macar in japoneza, cred ca in engleza nu a fost dublat deoarece desenul asta nu a fost difuzat in nici o tara in care se vorbeste engleza, in afara de Canada dar acolo era dublat in franceza.
 

GeoMetaphose

Bunny ಥ﹏ಥ
Moderator
Editor Manga
Uploader
He he :laughing: Primul anime vazut a fost CardCaptor Sakura :laughing: Era in fiecare zi pe TVR2 la ora 14:00 :laughing: Eram la gradinita :laughing: aveam cel mult 6 ani. Dupa a urmat Yu-Gi-Oh :D
 
Sus