• Aprecierile și comentariile voastre ne motivează! Dacă apreciezi munca pe care o depunem, înregistrează-te și dă-ți cu părerea asupra seriilor pe care le urmărești!
  • Ne puteţi găsi şi pe canalele oficiale de Discord sau Telegram ale grupului!

Castlevania - 01

Erik

Never good enough
Foarte buna seria ar fi fain sa fie mai lunga :)
Din cate am vazut, va fi pe doua sezoane.

On: am urmarit toate cele 4 episoade care sunt. Grafica e una decenta, actiunea e promitatoare in serie. Desi povestea ma cam lasa cu un gust amar. Plus, e cam ironic sa faci un "anime" legat de legendele romanesti, iar partea cea mai ironica e ca ai audio in limbile latine, exceptand romana. (se mai intampla si la case mai mari, ce pot sa spun, doar americanii il fac) Macar pronuntia e una buna, desi audio-ul in engleza ma lasa cam rece, iar versiunea in japoneza ma cam sperie. Oricum, impresia primului episod, ca sa nu fac spoiler, a fost una chiar buna, fapt care m-a determinat sa ma uit si in continuare. Felicitari echipei si mult succes cu seria.
 

Elise

Shinobi
Încă de la primele câteva minute am fost captivată de această capodoperă. Animația, contrastul lumină-întuneric, povestea, toate sunt extrem de bine conturate și definite în Castlevania. Ceea ce mă întristează destul de mult e faptul că Lisa nu a primit un development mai complex, sper măcar la niște flashback-uri pe parcurs.
Thanks for the series, keep up the good work!! ^^
 
Sus