• Aprecierile și comentariile voastre ne motivează! Dacă apreciezi munca pe care o depunem, înregistrează-te și dă-ți cu părerea asupra seriilor pe care le urmărești!
  • Ne puteţi găsi şi pe canalele oficiale de Discord sau Telegram ale grupului!

Cum credeti ca va evolua League of Legends?

Zet

Jonin
Desi deja stiti, League of Legends este la momentul actual cel mai jucat MOBA din lume, si lunar, milioane de jucatori intra pe serverele celor de la Riot Games, pentru a avea parte de o experienta de echipa, cam ceva de la care te-ai astepta la un astfel de joc.
In 8 ani de la aparitie, jocul a avut parte de foarte multe schimbari, incercand nu numai sa atraga din ce in ce mai multa lume, dar si sa creeze un sistem optim pentru a ne putea desfasura, prin patch-uri. Chestiile astea, au avut din totdeauna rolul de a echilibra si de a mentine o balanta cu privire la caracterele din joc, asta doar pentru a oferi cat mai multa versatilitate. Si asa, s-a nascut in cele din urma ideea de META(Most Effective Tactics Available) prin care putem juca in cel mai sigur mod pentru a castiga.

Eu joc LoL de vreo 3 ani deja, insa mi se pare ca nu am suficienta experienta cat sa vorbesc despre acest joc in intregime. Insa, in aceste 3 sezoane, am apucat sa vad ce forma a luat jocul si cat de departe s-a putut duce creativitatea celor din echipajul Riot Games. Am vazut cum s-au creat noi campioni, cum s-au schimbat stilurile de joc, artwork, poveste. Cam tot ce tine de adunatura asta de elemente.
Din pacate, interesul pentru LoL a scazut in ultimii 2 ani, pentru ca jocul a luat un drum care favorizeaza continua schimbare, neluand in considerare jucatorii veterani sau cei care s-au acomodat cu modalitati de joc invechite. De asemenea, schimbarea campionilor in intregime, precum si sistemul de balansare al jocului au adus o intorsatura neasteptata de ei in privinta interesului fata de testarea acestor lucruri.

Vreau sa stiu ce parere aveti despre directia in care vor cei de la Riot sa duca jocul si daca este sanatoasa pentru noi, consumatori ai produsului pe care ei inca il pot numi ”cel mai jucat MOBA” din lume.
 

Harukachan

Chunin
Eu m-am apucat sa joc lol in sezonul 3 si m-am cam lasat sezonul asta, fiindca pur si simplu schimbarile saptamanale, patch-urile acelea imense strica mai rau jocul. Nu pot sa apuc sa imi fac un main anume, sa joc cu el si sa urc, pentru ca or sa buffeze altii si sa il nerfeze pe al meu, sau itemele pe care le folosesc. Comunitatea s-a stricat si mai rau ca inainte, la fel si diviziile. Campionii noi imi plac, sunt super, rakan a ajuns printre preferatii mei spre exemplu, dar nu-mi vine sa mai joc. Toti prietenii mei cu care ma jucam, s-au lasat si s-au apucat de alte jocuri online, din acelasi motiv: schimbarile continue aduse jocului, care parerea mea, majoritatea sunt fara rost. Sunt bune pentru playerii noi, sau cei care vor sa se apuce, pentru noi astia vechi e opusul.
 
Sus