• Aprecierile și comentariile voastre ne motivează! Dacă apreciezi munca pe care o depunem, înregistrează-te și dă-ți cu părerea asupra seriilor pe care le urmărești!
  • Ne puteţi găsi şi pe canalele oficiale de Discord sau Telegram ale grupului!

Dr.Stone - 01

Endou

(0,0)
Interesantă premisă, asteptam de mult un anime cu această temă oarecum apocaliptică, dar privită din punct de vedere ştiinţific. Văd că nici grafica nu dezamăgeşte, iar stilul de desen, în special al expresilor faciale şi al părului, tipic lui BOICHI mă face să-mi aduc aminte de vremurile trecute, vremuri în care editam Sun-Ken Rock. Mulţumesc mult tuturor celor care ati lucrat la acest episod, vă urez mult spor şi multă răbdare pentru a lucra şi la restul seriei!
 
Misto serie. O astept de cand am vazut un trailer pe youtube,apoi ,cand am vazut in sectiunea anime "Dr.Stone" mi-am zis ca nu e posibil ,ca visez.
Din primul episod am fost captivat de poveste. Dintr-o data ,umanitatea ,experimenteaza ceva ,care nu este atat de inimaginabil. Apocalipsa. O apocalipsa creata de om (parerea mea). Le -au trebuit ceva timp sa isi revina ,insa ,necunoscuta aici vine. Cum a reusit Senku sa scape din starea de pietrificare? Pe Oki ,este clar pentru mine ,ca l-a pus Senku in pestera aceea si ca ,a facut expermimet pe el, cu seva de la liliecii din pestera.
Credca Senku are legatura cu explozia fiindca ,inainte de asta ,el lucra la ceva asemanator in laboratorul scolii ,doar ca era ca un proiect mai mic. Se pare ca cineva l -a inspirat sa faca acel proiect al sau. Sau cine stie ,poate el e vinovatul. Vom vedea.
Am inteles ca are 24 de episoade.
Imi place grafica ,insa ,nu inteleg de ce au acele semne la ochi dupa ce ies din starea de pietrificare ?...
 

Dark Angel

Dark Lord
Traducător
Unul dintre animeurile pe care le voi urmari constant pe shinobi. imi doream de mult sa faca anime la aceasta serie.
Pacat ca nu fac anime si la Area D. alta manga cu mare potential si care ar fi fost populara.
Bafta in continuare echipei! sa duceti seria cu bine la sfarsit.
 

kanyst

Legend
Shinobi Legend
Am asteptat ceva acest anime, din lenea de a citi manga, desi arta era minunata si in manga. Pare promitator si din ce am auzit, continua bine povestea.

Multumesc pentru traducere si ma bucur sa vad ca inca continua colaborarea cu Wien.
 

Zet

Jonin
De la răsunătorul succes în Japonia al unei manga unde elementele de supranatural se învârt în jurul umanității, a ajuns și aici Dr Stone. Să fiu sincer, nu aveam foarte multe așteptări în ceea ce privește vocile personajelor, dar sunt plăcut suprins. Povestea asta are potențial imens, combinând arhicunoscutul viitor post-apocaliptic cu elemente de explorare a unei lumi deja știută și totuși reînnoită.
După o pauză atât de lungă, mă bucur că încă pot revizita site-ul ăsta și sunt recunoscător pentru munca depusă. Mulțumesc pentru episod echipei.
 
Sus