• Aprecierile și comentariile voastre ne motivează! Dacă apreciezi munca pe care o depunem, înregistrează-te și dă-ți cu părerea asupra seriilor pe care le urmărești!
  • Ne puteţi găsi şi pe canalele oficiale de Discord sau Telegram ale grupului!

MrBesher

Anbu
Cam prea repede avanseaza povestea asta si pare asa ,ca uneori nu se contureaza nimic. Ala face pe nebunul ucigas ,ala pe doctorul a totstiutor ,dar asa ,sa aflam care este faza cu pietrificarea ,nimic.
Pai e si normal ca nu o sa afla faza cu pietrificarea acu , ci dupa ce au avansat suficent technologic ca sa cerceteze si sa isi dea seama de ce s-a intamplat asta ,iar pana atunci doar isi poate crea mii si mii de ipoteze si sa testeze pe pasari si sa tot avanseze in technologie! Oricum imi place cat de destept e Senku , daca nu ii zic gresit numele , adica omul de la 0 a reusit sa readuca prin cunostintele lui ce a facut omenirea in 2 milioane de ani , asta in doar 2 sau 3 ani , cam asa , daca nu ma insel , oricum chiar daca are cunostintele se vede clar ca e nevoie si de cineva care sa fie animal de forta , adica sa faca partea fizica , asta pana avanseaza suficent si ajung sa aiba masini autonome ! XD Adica cred ca o sa poata ajunge acolo , daca il inving pe ucigasul ala , ca ala pare sa fie singurul care ar impiedica asta , ca Senku e suficent de destept sa avanseze technologic 2 milioane de ani , da stiu ca nu cei mai productivi , dar totusi , iar doar vro 2000 de ani sunt o nimica toata zic eu , mai greu e ca nu le poate face pe toate odata si are nevoie sa le faca treptat plus mai are nevoie de oameni . Oricum deabi astept sa vad ce o sa se intample mai departe chiar e o serie buna din punctul meu de vedere . Multumesc pentru traducerea acestui episod! PACE!
 

Zet

Jonin
Nu deseori se întâmplă ca atât protagonistul cât și antagonistul să aibă planuri atât de bine structurate într-un timp atât de scurt, însă existența unei persoane ca Senku aduce ca răspuns reciproc realizarea lui Tsukasa. Pentru cineva care i-a încredințat toată munca intelectuală omului nostru, el este clar mult mai bine informat decât Taiju, ba chiar poate înțelege planurile sale. În plus, intuiția sa bizar de corectă plus abilitățile net superioare de vânătoare îi oferă un avantaj momentan imposibil de oprit cu realizările științifice actuale.
Cam prea repede avanseaza povestea asta si pare asa ,ca uneori nu se contureaza nimic. Ala face pe nebunul ucigas ,ala pe doctorul a totstiutor ,dar asa ,sa aflam care este faza cu pietrificarea ,nimic.
Momentan abia se pregătește masa, nici măcar nu au fost puse tacâmurile pe masă, dacă înțelegi la ce mă refer. Abia au fost conturate niște repere în ceea ce privește cine reprezintă binele și răul în povestea asta. Nu crezi că este mult mai bine să existe o creștere graduală în ceea ce privește cursul acțiunii?

Mulțumesc pentru munca depusă.
 
Sus