• Aprecierile și comentariile voastre ne motivează! Dacă apreciezi munca pe care o depunem, înregistrează-te și dă-ți cu părerea asupra seriilor pe care le urmărești!
  • Ne puteţi găsi şi pe canalele oficiale de Discord sau Telegram ale grupului!
Chiar sunt curios de episodul urmator. Am aflat si noi cate ceva despre Senku .iar ala vrea sa-l ucida.
Auzi tu, sa nu ii spui ca o iubesti nici dupa 3700 de ani. ...asta inseamna rabdare.
 

Zet

Jonin
Îmi place cum sunt portretizați cei doi, cu defecte umane. Senku a dezvoltat loialitate față de prietenii săi apropriați în urma experimentelor prin care i-a târât, are un simț puternic al responsabilității și în același timp își protejează principiile indiferent de cost. Dar oare ce și cât poate fii sacrificat pentru ambiții? Prin dezvăluirea formulei secrete, ne-a arătat că există lucruri ce prioritizează dorințele egoiste.
Pe partea opusă, Tsukasa nu este o brută nemiloasă. Omul ăsta este rațional, știe ce este empatia și intră în tipologia ”Dacă alte circumstanțe ar fi fost întâlnite, probababil eram de aceeași parte a baricadei”. Însă, la fel ca nemesis-ul său, golul său este prioritatea numărul 1. Indiferent de cât de mari sunt sacrificiile, la finalul zilei, este mult mai important să asigure un viitor sălbatic, lipsit de intervenția științei reci în societate.
Scena finală din episodul ăsta reflectă respectul pe care și-l oferă unul altuia, dar care din păcate nu este suficient pentru a putea ajunge de comun acord în ceea ce privește direcția spre care ar trebui îndreptată umanitatea.

Mulțumesc pentru munca depusă.
 

Gav

Vice-Amiral
Imi place ca ne-a lasat si cu un cliffhanger acest episod. Multumesc pentru traducere!
 

GeoMetaphose

Bunny ಥ﹏ಥ
Moderator
Editor Manga
Uploader
Destul de trist ca Senkuu poate fi primul prieten al lui Tsukasa. Sper ca pe parcursul animeului cei doi sa se imprieteneasca cu adevarat.
Sunt curioasa ce metoda o sa gaseasca pentru a supravietui acelei lovituri si pentru a putea scapa toti trei.
 
Sus