• Aprecierile și comentariile voastre ne motivează! Dacă apreciezi munca pe care o depunem, înregistrează-te și dă-ți cu părerea asupra seriilor pe care le urmărești!
  • Ne puteţi găsi şi pe canalele oficiale de Discord sau Telegram ale grupului!

Dr.Stone - 05

Deci maimutele alea 3 au fost spuma acestui episod. Vreau sa le faca personaje permanante autorul fiindca altfel n-are farmec.
Maimuta lucioasa a reinviat, din nou.
Deci ,exista inca un factor al dezpietrificarii: trebuie sa ai vointa de fier intr-un corp pietrificat
 

Zet

Jonin
Știi, având în vedere cât de mult timp a trecut de când am luat manga din seria asta de la 0, aș putea vedea serializarea ca pe o oportunitate de a experimenta ceva nou.
Revenind la episod, cred că sunt câteva lucruri care nu au sens dar sunt acoperite de statutul personajelor (stamina lui Taiju, superioritatea fizică a lui Tsukasa). Totuși, nu putem cere ficțiunii să urmeze orice pată de realism posibilă.
Umorul japonez este o perlă ce trebuie protejată, atât de inocent. Sincer ar fi fost genial să-i acopere bijuteriile cu cenzură normală, dar e caraghios și așa. Și îmi place denumirea de maimuță lucioasă. Mă întreb dacă Darwin o fi luat vreodată în evoluționismul său termenul de lucios.

Mulțumesc pentru munca depusă.
 

GeoMetaphose

Bunny ಥ﹏ಥ
Moderator
Editor Manga
Uploader
Acel moment cand isi cerea singur sa se ridice, apoi picatura cazuta in apa, mi-au facut pielea de gaina. Momentul mi-a amintit atat de mult de Sasuke mic. Nu mai zic ca si vocile se aeamana.
Revenind la episod, mi se pare foarte ingenios modul lui Senkuu de a se salva. Se pare ca e chiar un geniu in a calcula miscarile in avans.
A doua parte a episodului a fost un deliciu. Maimutele au fost superbe. Sunt curioasa ce o sa mai urmeze.
 
Sus