• Aprecierile și comentariile voastre ne motivează! Dacă apreciezi munca pe care o depunem, înregistrează-te și dă-ți cu părerea asupra seriilor pe care le urmărești!
  • Ne puteţi găsi şi pe canalele oficiale de Discord sau Telegram ale grupului!

Prodek

Administrator
Administrator
Editor Anime
Traducător
Encoder Anime


Dr. Stone - 09
Tradus în limba română - Download & Online

720p:
:meganz: - :mp4u: - :eek:penload: - :mirror: -

Traducere: Toto
Verificare: Kitsumi
Editare: Prodek
Encodare: ProdekRealizată în parteneriat cu Wien-Subs

Versiune Provizorie!
Vizionare Plăcută!

 

MrBesher

Anbu
E clar si ala o sa fie acu de partea lui Senku , oricum ma astept ca Senku daca o sa fie ajutat in cam maxim 50 de ani , adica pana ajunge el la batranete sa readuca aproape sau chiar complet toata civilizatia inapoi , poate chiar si mult mai avansata , daca tii cont ca in putin timp realitv a facut extrem de multe progrese , care cineva primitiv ca timpul ala le.ar fi facut in 10 de ani , dar Senku cu cunostintele lui a reusit sa avanseze super repede la electricitate , chiar daca nu e ea una super avansata totusi e electricitate fratele meu! Si nu zic ca tipul ala primitiv e nasol , doar ca el se bazeaza pe testele lui si pe instinct , dar Senku detine in mare parte toate cunostintele umanitatii , iar de asta el poate avansa super repede , e exact cum ai pune un om al pesterii sa faca un foc in padure vs un om din era noastra , de aia e diferenta colosala , dar oricum si ala il poate ajuta semnificativ pe Senku deci totul pare sa mearga spre bine , is cuiros totusi cat de lung este anime-ul si daca o sa apucam sa vedem totul pana la punctul in care se readuce complet omenirea inapoi si se descopera de ce s-a intmaplat acea pietrificare! Scuzati-ma de roman! :laughing: Multumesc pentru traducerea acestui episod! PACE!
 

KyubiVal

Stardust Crusader
Fondator
Ce emoționat am fost și eu când a obținut electricitatea, aproape am plâns. Foarte mișto episodul, iar autorul e un geniu că știe să bage toate aceste detalii științifice.
 
Sus