• Aprecierile și comentariile voastre ne motivează! Dacă apreciezi munca pe care o depunem, înregistrează-te și dă-ți cu părerea asupra seriilor pe care le urmărești!
  • Ne puteţi găsi şi pe canalele oficiale de Discord sau Telegram ale grupului!

Gazeta Shinobi - Numărul 1

Morgenstern

The Tormentor
foarte frumos
cand apare urmatorul numar
 
N-am mai citit asa ceva decat eram pe forum-ul Animax . Era revista aia cu "Project Sakura" acuma nu mai stiu nimic . Dar in fine mortii cu mortii , vii cu vii , sa trecem la prezent . Nu ma intrebati cum de-am nimierit aici ca eu nu mai intru decat la sectiunea manga Naruto/Bleach/Belzebub , dar era imaginea aia deasupra profilului meu si-am zis sa dau click pe ce scrie "Gazeta Shinobi" era mai tare prescurtarea "GSF" , dar voi cu parerea si palcerea voastra .
Numarul 1 vreau sa va spun ca ma cucerit , deci e clar ca voi mai intra si la numarul 2 pana cand vom sarbatorii 100 , 500 apoi 1000 etc. de numere . Cel mai mult mi-a placut interviul lui KyubiVal , mai ales intrebarea cu fansuburile . Dupa parerea mea chestia aia trebuie dezvoltata poate intr-un topic cu sondaj , sau ceva de genul . Orcum a iesit totul perfect si-asta ma face sa va respect . Bravo !
 

ENiGMA

Ex-Shinobi
@Felix, scuze că nu ți-am răspuns până acum, am considerat că nu era nevoie, dar m-am gândit că ar fi urât să ai impresia că te ignor sau ceva de genul. Mulțumim pentru ofertă dar deocamdată avem sursă pentru imagini, pe HentaiQ :D
-----------------------------
Vreau să anunț faptul că acest proiect NU este mort, și în ciuda faptului că a trecut ceva timp de la primul număr, Nr.2 este în proces de coacere ( Chiar mai mult de atât). Faza e că vrem ca totul să iasă perfect, și vrem să vă impresionăm cu, conținut nou. Facem tot ce putem în timpul nostru liber ca să scoatem revista. Îmi cer scuze în mod oficial de la cei care lucrează pentru revistă și o așteaptă, așteptarea va merita! Gazeta Shinobi Act 2 e din ce în ce mai aproape... Peace.
 

Felix

Dragon Slayer
e bine venit acest memo, astfel ne putem face mari asteptari de la urmatorul numar, personal ...proiectul ,credeam ca s-a renuntat la el.
inteleg perfect si eram constient de profesionalismul lui Q si nu doream sa par insistent doar ca, in caz de nevoie...mi-ar face placere sa va ajut. Trebuie sa tinem cont ca aceasta revista reprezinta imaginea grupului Shinobi si ma bucur ca va axati pe calitate si nu pe cantitate!
CA un mare fan al acestui proiect, pot doar sa astept incantat la un cadou de sarbatori marca SHINOBI :)

edit: sa ne asteptam la al doilea nr pe sfarsit de an?
 

kata67

Shichibukai
multumesc frumos pentru Gazeta Shinobi;) o treaba foarte buna;) eu am inceput cu Gazeta Shinobi 2 nu mi-am dat seama de 1 scz:D 
ambele sunt o treaba foarte buna;)RESPECT ptr munca depusa;) 
tare interviul cu KyubiVal;)interesant,educativa lectia de japoneza ca si in Gazeta Shinobi 2;) si multumesc pentru pagina cu Masashi Kishimoto;) adica pentru detalii;)
va multumesc baieti;)
 
Sus