• Aprecierile și comentariile voastre ne motivează! Dacă apreciezi munca pe care o depunem, înregistrează-te și dă-ți cu părerea asupra seriilor pe care le urmărești!
  • Ne puteţi găsi şi pe canalele oficiale de Discord sau Telegram ale grupului!

Gears of War 4 - beta public începând de azi şi trailer nou

Pablo Escobar

Ex-Shinobi
Începând de astăzi, sesiunea de testare beta a componentei multiplayer din viitorul Gears of War 4 este accesibilă pentru toţi abonaţii Xbox Live Gold. Cu această ocazie, Microsoft a lansat un nou trailer pentru Gears of War 4, acesta prezentând noile moduri de joc, arme sau execuţii ce vor fi disponibile în acest beta.


Gears of War 4 se doreşte a fi o mini-revoluţie în cadrul seriei, jocul urmând să beneficieze de o distribuţie de personaje complet nouă, condusă de JD Fenix, nimeni altul decât fiul lui Marcus Fenix, eroul primelor trei jocuri Gears of War. Producătorii promit că atmosfera lui Gears of War 4 va fi mult mai întunecată, iar gameplay-ul va oferi numeroase elemente noi, păstrându-se totuşi familiar pentru veteranii seriei. Gears of War 4 este construit pe bazaUnreal Engine 4 şi va oferi suport pentru multiplayer-ul splitscreen în toate modurile de joc.

Gears of War 4 va fi lansat pe 11 octombrie 2016, exclusiv pentru Xbox One.
 
Sus