• Aprecierile și comentariile voastre ne motivează! Dacă apreciezi munca pe care o depunem, înregistrează-te și dă-ți cu părerea asupra seriilor pe care le urmărești!
  • Ne puteţi găsi şi pe canalele oficiale de Discord sau Telegram ale grupului!

Hearthstone - expansion-ul Whispers of the Old Gods, disponibil acum

Pablo Escobar

Ex-Shinobi
Blizzard Entertainment a anunţat că Whispers of the Old Gods, cel de-al treilea expansion pack pentru jocul de cărţi Hearthstone: Heroes of Warcraft, este acum disponibil în Europa. Toţi jucătorii de Hearthstone sunt invitaţi să colecţioneze şi să se avânte în luptă cu cele 134 de cărţi noi, inclusiv cu legendarii Old Gods: C’Thun, N’Zoth, Yogg-Saron şi Y’Shaarj. Odată cu lansarea acestui nou expansion, cei de la Blizzard anunţă depăşirea numărului record de 50 de milioane de jucători înregistraţi pentru Hearthstone: Heroes of Warcraft.

Acest nou expansion pack întoarce Hearthstone cu susul în jos. Aliaţi familiari jucătorilor sunt azi corupţi, monstruozităţi noi au apărut în prim plan, în timp ce vechii zei ai Azeroth-ului au ieşit la suprafaţă, influenţându-i pe cei din tavernă cu puterile lor cumplite.

C’Thun este şi el nerăbdător să-si împrumute puterea obişnuiţilor tavernei, iar jucătorii care deschid primul pachet de cărţi din Whispers of the Old Gods vor primi acest zeu, cât şi alte două cărţi speciale Beckoner of Evil. De asemenea, pentru a celebra lansarea acestui nou expansion, fiecare jucător care accesează Hearthstone va primitrei pachete de cărţi gratuite (oferta valabilă pentru o perioadă limitată de timp!).

Noul expansion pack Whispers of the Old Gods pentru Hearthstone: Heroes of Warcraft este acum disponibil atât pentru Windows şi Mac, cât şi pentru telefoanele mobile şi tabletele iOS şi Android.

Pachetele de cărţi sunt de asemenea disponibile prin intermediul magazinului din joc şi pot fi achiziţionate cu gold sau bani reali la aceleaşi preţuri ca şi până acum pentru celelalte pachete Hearthstone: Heroes of Warcraft. Nu în ultimul rând, jucătorii pot câştiga pachete de cărţi pe post de recompense pentru quest-uri sau ca premii în arenă, dar le şi pot obţine folosind Arcane Dust.

 
Sus