• Aprecierile și comentariile voastre ne motivează! Dacă apreciezi munca pe care o depunem, înregistrează-te și dă-ți cu părerea asupra seriilor pe care le urmărești!
  • Ne puteţi găsi şi pe canalele oficiale de Discord sau Telegram ale grupului!

Ingress: The Animation

Veți urmări această serie?


  • Total voters
    28

Bluebell

cookies!
Administrator
Moderator
Traducător, Verificator, Encoder

Ingress - The Animation

Anime-ul se bazează pe un joc pentru telefoane mobile realizat de echipa din spatele Pokemon Go și va fi difuzat la nivel mondial prin Netflix.
Va fi creat de studioul de animație Crafter, sub direcția lui Sakuragi Yuhei și a lui Takeshi Honda (Neon Genesis Evangelion).

Se va concentra pe Makoto, un om cu abilitatea de a citi amintirile obiectelor pe care le atinge, Sarah, o fată care și-a pierdut amintirile,
și Jack, un personaj misterios care o urmărește pe Sarah.

Makoto va fi jucat de Nakajima Yoshiki (Hinamatsuri) , Sarah de Ueda Reina (Caligula) și Jack de Kiyama Shigeo (Gintama).

Difuzarea va începe în luna octombrie în Japonia.

Conform Netflix: După ce oamenii de știință descoperă o substanță misterioasă care poate influența mințile umane,
două facțiuni luptă pentru a-i controla puterea.

~Preview~
 
Ultima editare:

Sailant

Genin
Când am încercat jocul, mi se părea un concept interesant, dar interfața și detaliile despre cum se joacă lăsau de dorit, așa că nu am jucat prea mult. Animația pare foarte curată, la fel ca restul animațiilor de la netflix, ceea ce îmi place, probabil o să îi dau o șansă.
 

Dark Angel

Shinobi
Traducător
Am incercat sa joc o perioada Ingress cu singurul motiv sa subscriu cereri de portaluri in Pokemon Go. dar m-am lasat pagubas dupa o perioada. Mai bine astept sa introduca in POGO optiune pt sali si pokestopuri. Ma chinui atunci sa imi pun unul langa bloc.
Cat despre acest anime, mi se pare interesant. cred ca il voi urmari.
 

Teuts

Chunin
Cand am vazut in noutati numele mi se parea cunoscut. Imi zic "parca are fi jocul initial al celor de la Pokemon Go". Nu ma asteptam la asta.
Mi se pare interesanta ideea povestii iar preview-ul imi place mult. Cu siguranta o sa-l urmaresc.
 

Ioana_K

Shinobi
Traducător
Omg, am jucat acest joc în prostie acum un an și ceva :joy: Nu pot să cred că a apărut un anime pe tema asta. Daaaaar e bine venit iar cu ocazia asta poate mă pun din nou să-l joc :joy::joy:
Spor cu traducerea în cazul în care îl face cineva :heart:
 
Sus