• Aprecierile și comentariile voastre ne motivează! Dacă apreciezi munca pe care o depunem, înregistrează-te și dă-ți cu părerea asupra seriilor pe care le urmărești!
  • Ne puteţi găsi şi pe canalele oficiale de Discord sau Telegram ale grupului!

Kekkai Sensen - 06

Nakamura

Team Murachnia
Shinobi Legend
Ultima editare de un moderator:

Hemy

Ren care e la sanie
White şi fratele ei Black, nu e de parcă nu mă aşteptam la asta. :laughing: Un episod interesant, mai ales că transpune destul de bine cât sunt de nenorociţi şi ignoranţi oamenii din ziua de azi. :speechless: Mi-ar plăcea ca Leo să fie mai util în unele situaţii, da' parcă merge şi aşa. Începe să-mi placă din ce în ce mai mult de el, e un om foarte bun la suflet şi e destul de amabil cu alte creaturi, chiar dacă n-au nimic de-a face cu rasa umană. Mă întreb ce are de gând să facă regele disperării cu Leo. Interesant şi preview-ul următorului episod, mă face destul de curios. Mulţumiri pentru traducere! :-bd
 

NoLove

Akatsuki
cred ca episodul asta a fost preferatul meu :heart:
dar zau asa ... se poate sa ma uit la Kekkai Sensen fara sa mi se faca foame ? =))
ciuperca aia mica >w<>w<>w< a fost trist si frumos in acelasi timp
 
Ce poveste tirstă... Totuși, deși uneori poate nu ne aducem aminte de multe lucruri, însă avem, acel sentiment în sufletul nostru cum avea și Leo când am mâncat din burger. Mă bucur că Nej n-a murrit, la un moment dat așa credeam că se va termina.
Vai, ce surprins sunt că Black și White sunt fate și soră! Dar vai...
Mulțumesc pt episod!
 
Sus