• Aprecierile și comentariile voastre ne motivează! Dacă apreciezi munca pe care o depunem, înregistrează-te și dă-ți cu părerea asupra seriilor pe care le urmărești!
  • Ne puteţi găsi şi pe canalele oficiale de Discord sau Telegram ale grupului!

[Manga/Comic] Kasai

Salut! Pentru a-mi face o scurta prezentare: sunt un simplu artist care isi doreste ca pe viitor sa traiasca din munca pe care o face, adica manga.

Proiectul la care lucrez se numeste "Kasai" (ceea ce ar insemna foc - de aici si numele + tematica personajului principal) - va fi o manga de fantezie/actiune/aventura cu magicieni, si pe scurt: o poveste stabilita intr-o perioada medievala despre umanitate la limita extinctiei din cauza monstrilor.

Momentan lucrez la a-mi dezvolta desenele si firul narativ al povestii.
Iar daca va place ideea si vreti sa vedeti mai mult, aici postez cel mai des chestii legate de progresul in "calatoria" asta a mea:
https://www.instagram.com/kasaimanga/ (sweet (@kasaimanga) • Instagram photos and videos)
https://www.facebook.com/kasaithemanga (Kasai)
 
Ultima editare:

Dark Angel

Shinobi
Traducător
Omule, ai talent, nu gluma. imi place lucrarea ta. imi aminteste putin de D.Gray-man, zici ca ai acelasi stil de desenare. voi descarca capitolele sa le citesc in liniste si revin cu un comentariu mai amplu. dar din ce am vazut pe facebook imi place. daca as detine o revista de benzi desenate ti-as publica lucrarea fara probleme. e mult superioara unor lucrari din HAC! de exemplu.
 
Sus