• Aprecierile și comentariile voastre ne motivează! Dacă apreciezi munca pe care o depunem, înregistrează-te și dă-ți cu părerea asupra seriilor pe care le urmărești!
  • Ne puteţi găsi şi pe canalele oficiale de Discord sau Telegram ale grupului!

One Piece 837

Cristofor

Chunin
Mă gândeam eu că Mama Caramel pare prea perfectă.. Se pare ca opera în "Underworld", şi cu Guvernul Mondial de asemenea.
Big Mom m-a surprins, ştiu că e un Imperator dar nu mă aşteptam ca de la o vârstă fragedă să concureze cu uriaşii în forță. Momentul cu cântecul "Berea lui Binks" mi-a făcut pielea de găină.
Iar acum ştim de unde i-a venit ideea de petrecere cu ceai.
Mulțumesc pentru traducere.
 
Ultima editare:

BijuuMode

Membru Cele 10 Porunci
Se pare că mama Carmel, nu e ceea ce pare a fii, puțin mă surprinde treaba asta dar na,trecem peste. Și am aflat de unde a început și petrecerea asta cu ceai =)), chiar sunt curios cum a devenit ea pirat, de abia aștept să aflu. Mulțumesc pentru munca depusă acestui episod !!!
 

Dark Angel

Shinobi
Traducător
Nu stiu cati dintre voi care cititi si manga, dar acum mi-a picat fisa. Fata aceea Urias, Gerth, celalalt copil cat si cei pomeniti ca s-au nascut in acelasi timp cu Loki, printul lor, nu sunt cumva aceiasi recrutati de Hajrudin de la Buggy pentru echipajul lui de noi pirati Uriasi?
 

Sonic

Genin
Ce dor imi este de episoadele cand povestile din trecut chiar te atingeau la inima.
Acum este vorba de o copila gigantica dolofana abandonata de familie si "orfelinat", I miss you the real One Piece
P.S: Si eu care credeam ca Dragon ball Super ne pierdea timpul cu episoade in care se doar mananca.
 
Sus