• Aprecierile și comentariile voastre ne motivează! Dacă apreciezi munca pe care o depunem, înregistrează-te și dă-ți cu părerea asupra seriilor pe care le urmărești!
  • Ne puteţi găsi şi pe canalele oficiale de Discord sau Telegram ale grupului!

Cyp97

Shinobi
Donator Legendă
Encoder Anime


One Piece - Episodul 892 - Ținutul Wano!
Spre țara samurailor unde plutesc florile de cireș!
Tradus în limba română - Download & Online


1800p: :mirror: - :gdrive: - :YU: - :meganz: - :openload: - :mp4u: - :ddl: - :ddl: - :ddl: - :ddl:

Traducere: Dark Angel
Verificare: KyubiVal
Editare: Cyp97
Encodare: Cyp97


 
Ultima editare de un moderator:

MrBesher

Jonin
Zoro ca de obicei pus pe bataie , dar ador cum i-a lasat pe aia cu gura cascata la ce a facut cu o simpla lama ! Daca avea Zoro toate cele 3 sabii ii elimina pe toti in mai putin de 10 secunde! Oricum fain episod si ciudat final ! Multumesc pentru traducerea acestui episod! PACE!
 

kanyst

Legend
Administrator
Editor Anime
Traducător
Editor Manga
Encoder Anime
Verificator
Ce diferenta. Era si cazul, dupa plictisitorul arc cu Big Mom. Si o sa dureze ceva ani arc-ul asta, cred ca o sa fie cel mai lung din OP, dar trebuie. Luffy nu e inca la nivelul de a-l bate pe Kaido, mai are de mancat, iar acolo pare locul perfect de antrenament, mai ales pentru Zoro. Cred ca si el va avea o evolutie majora.
 

steauaconte

Membru Cele 7 Păcate Capitale
Mama cate Spoliere are noul OP 22 din Arcul WANO !!!
ZORO de cat timp nu l-am vazut si cad de bine ii sta inbracat in Samuria si ROBIN :inlove::inlove::inlove: amandoi arata de parca sunt din WANO !!!
Cat despre noul stil de animatie fluida si frumoasa mai ales si la fazele simple cand Zoro se plimba noapte arata foarte bine si actiune Zoro a facut tot episodul cu aceea scobitoare a taiat o cladire in doua cu el si lupta mama cad de bine ara fazale !!! Mia placut foatre mult acest episod !!!

P.S Mersi de tradus si de munca depusa !!!:cool:
 
Ultima editare:

KyubiVal

Stardust Crusader
Fondator
Eh, vă aşteptaţi cumva să facă arcul ăsta de rahat? E practic versiunea OP a Japoniei, desigur că vor dori s-o împopoţoneze cât mai mult posibil, dar era şi timpul, că deteriorase prea mult animaţia în ultimii ani. Îmi place că nu e doar o îmbunătăţire cazuală, ci aplică stiluri şi efecte ale picturilor medievale japoneze, şi asta dă un ton şi mai mişto şi particular aventurei, zici aproape că ar fi alt anime. Mai rămâne doar ritmul să-l crească puţin şi să mai bage ceva piese noi şi bune în coloana sonoră dacă vor să facă o treabă bună din orice punct de vedere.
 
Sus