• Aprecierile și comentariile voastre ne motivează! Dacă apreciezi munca pe care o depunem, înregistrează-te și dă-ți cu părerea asupra seriilor pe care le urmărești!
  • Ne puteţi găsi şi pe canalele oficiale de Discord sau Telegram ale grupului!

Outlast 2 - iată primele secvenţe de gameplay

Pablo Escobar

Ex-Shinobi
Studioul Red Barrels a prezentat aproape zece minute de gameplay din Outlast II, continuarea jocului horror first person lansat în 2013. Cel de-al doilea joc al seriei se va baza din nou pe elementele principale ale experienţei Outlast: tensiunea constantă şi frica pe care le induce jucătorilor. Dovada stă în clipul de gameplay de mai jos


Outlast II se va desfăşura în acelaşi univers cu primul titlu al seriei, însă va oferi personaje şi locaţii complet noi. Evenimentele vor avea loc după macelul de la azilul Mount Massive, într-un sătuc izolat, localizat în canioanele statului Arizona. În prim plan se va afla cameramanul Blake Langermann şi partenera acestuia Lin, care călătoresc în acea regiune pentru a investiga miserioasa moarte a unei femei neidentificate. Aceasta fusese găsită pe marginea unui drum, însărcinată în opt luni, şi dusă la cel mai apropiat spital, unde s-a sinucis. Elicopterul cu care călătoreau cei doi s-a prăbuşit, Blake trezindu-se într-un sat populat de cultişti, convinşi că sfârşitul lumii este aproape.

Outlast II are la bază aceeaşi tehnologie din primul joc al seriei (Unreal Engine 3) şi este aşteptat în toamna lui 2016, atât pentru PC (Windows), Mac şi Linux, cât şi pentru consolele PlayStation 4 şi Xbox One.
 
Sus