• Aprecierile și comentariile voastre ne motivează! Dacă apreciezi munca pe care o depunem, înregistrează-te și dă-ți cu părerea asupra seriilor pe care le urmărești!
  • Ne puteţi găsi şi pe canalele oficiale de Discord sau Telegram ale grupului!

Prezentare configurații audio

Bugbunneh

Ninja
În acest topic sunt curios de câți sunt pasionați de calitatea audio cu care își administrează conținutul media și diferitele configurații (căști, difuzoare, DAC-uri, amplificatoare și de ce nu microfoane). În general ascult muzică de pe Spotify dacă nu găsesc ce-mi trebuie în format FLAC. Here I go first:


Audio Tehnica M40X / Electromureș Delia​

Mda.. Putem spune că bunicuța Hai-Făi încă trăiește, iar construcția comunistă pare să fi rezistat și până în 2k19. Puteți să-i spune-ți sărut-mâna dar tot bunicuța mea rămâne, cu tot gâjâitul ei de fumătoare (mult mai bine decât placa de sunet integrată). În curând scot de la naftalină și boxele care au acompaniat-o până acum, dar până atunci am mult de recablat la ele.

PS.: Cât despre gaming pot spune că sunt foarte mulțumit. Am o pereche de căști cu scenă decentă, iar dacă ucizi bass-ul și adaugi niște înalte ai putea ușor să poziționezi pe cineva pe hartă într-un joc ca Cantăr Straic.

PPS.: Scuzele mele că topic-ul arată lipit cu bandă adezivă, dar nu am spirit artistic și pentru așezarea în pagină.
 
Your email address will not be publicly visible. We will only use it to contact you to confirm your post.
Sus