• Aprecierile și comentariile voastre ne motivează! Dacă apreciezi munca pe care o depunem, înregistrează-te și dă-ți cu părerea asupra seriilor pe care le urmărești!
  • Ne puteţi găsi şi pe canalele oficiale de Discord sau Telegram ale grupului!

[Recenzii] F.A.Q.

KyubiVal

Stardust Crusader
Fondator
1) Î: Cine poate scrie recenzii aici?

R: Oricine e înscris pe acest forum.

2) Î: Despre ce pot scrie recenziile?

R: Despre seriile anime şi manga vizionate/citite.

3) Î: Recenzia mea pot s-o postez imediat?

R: Da! Însă nu va apărea imediat. Recenzia trebuie aprobată întâi de cei care se vor ocupa de această secţiune.

4) Î: Cine acceptă recenziile?

R: KyubiVal, Waisehell (şi o să modificăm dacă apar şi alţi doritori)

5) Î: Cum fac o recenzie?

R: Postezi direct pe forum ca orice postare, dar va apărea după aprobarea noastră. Eventual vei primi mesaj că nu a fost aprobată.

6) Î: Ce limitări de conţinut şi dimensiune am pentru recenzie?

R: Ca dimensiune, cred că minim ar fi necesar 1500 de cuvinte, limită maximă nu cer. Să fie tratate amănunţit măcar 3 aspecte precum Povestea, Personajele şi Desenul/Animaţiile, apoi puteţi include şi mai multe dacă doriţi.

7) Î: De ce ar trebui să scriu o recenzie?

R: Fiindcă aşa îţi demonstrezi pasiunea faţă de o serie şi dai un sfat, o informaţie utilă celor care n-o cunosc ca s-o încerce şi s-o poată aprecia împreună cu tine. Aşa ajuţi şi comunitatea în general şi faci ceva util şi constructiv pentru ea ;)

8) Î: De ce nu e acceptată recenzia mea?

R: Fiindcă nu respectă limitările impuse SAU fiindcă nu argumentezi în mod logic, personal şi educat ceea ce scrii despre serie. Exemplu: "Iubesc Naruto că-l văd de mic" sau "Bleach e cel mai tare fiindcă acţiunea e mişto" sau "One Piece e cel mai bun fiindcă am crescut cu el" etc Orice laudă, sau critică, trebuie să fie argumentată inteligent, altfel nu mai e recenzie ci doar un comentariu parţial şi fără prea multe informaţii utile.

Sper că ajung astea, dacă nu voi mai adăuga sau modifica. Spor!!
 
Ultima editare:

KyubiVal

Stardust Crusader
Fondator
Se va accepta, atât cât recenziile nu sunt un copy paste. Recomand să citiţi mai întâi recenziile altora la seria ce vreţi să descrieţi, căci dacă sunteţi de acord cam în totul, sau aţi zice aceleaşi lucruri cu exprimări diferite, fără nimic nou de adăugat, nu are rost s-o faceţi
 
Sus