• Aprecierile și comentariile voastre ne motivează! Dacă apreciezi munca pe care o depunem, înregistrează-te și dă-ți cu părerea asupra seriilor pe care le urmărești!
  • Ne puteţi găsi şi pe canalele oficiale de Discord sau Telegram ale grupului!

Seikaisuru Kado - 01

Nakamura

Team Murachnia
Shinobi Legend
Mesaje
2,420
Reaction score
22,229

Seikaisuru Kado - Episodul 01 - Yaha-kui zaShunina
Tradus în română, Download & Online

1080p: :nofile: - ::meganz: - :solidfiles: - :eek:penload:
720p: :nofile: - ::meganz: - :solidfiles: - :gdrive: - :eek:penload:
480p: ::meganz: - :solidfiles: - :eek:penload:


Traducere: arachnia & Nakamura
Verificare: Nakamura & arachnia
Editare: Nakamura
Encodare: Nakamura


 

Atlantis13

Jonin
Mesaje
127
Reaction score
362
Foarte interesant. Pentru cateva momente am crezut ca e un fel de horror gen "the cube", dar se pare ca e altceva. Pare si psihologic. Apropos de negocieri: sper sa nu trimita pe cercetatoarea aia cu voce de loli si apucaturi sadice, ca iar da cu rachete! ;)
 

DamaChar

Capitan
Mesaje
481
Reaction score
1,359
Vârstă
20
Ca deobicei cand e mai interesant se termina . Poate in episodul urmator o sa arate ce se intampla in cub , si care e treaba cu ''DumneGod-ul'' asta . Oricum cat timp pasagerii sunt rataciti prin cine stie ce zona crepusculara , cercetatoarea aia plata se joaca cu rachetuta :eek:

Multumesc pentru episod :rolleyes:
 

Raul

Akatsuki
Mesaje
364
Reaction score
660
Vârstă
21
In episodul 0 am avut impresia ca e un anime unde doi tipi vor face tot felul de negocieri...La aparitia cubului mi-am dat seama ca e mai mult de atat. Acum sa vedem ce va urma.
 

Nakamura

Team Murachnia
Shinobi Legend
Mesaje
2,420
Reaction score
22,229
Varianta finală a acestui episod, alături de rezoluţiile alternative, a fost postată. Mulţumim pentru aşteptare şi vizionare plăcută!
 

Hemy

Ren care e la sanie
Mesaje
997
Reaction score
4,335
În sfârșit se întâmplă! Cred că ăsta e seria pe care o așteptam de multă vreme! Nici nu știu de unde să încep, a fost un episod uimitor care m-a lăsat în șah mat la unele faze. Trecând peste, e atât de amuzant cu se pune în mișcare omenirea în relație cu orice fapt sau obiect necunoscut și cum reduce totul la principiile și valorile noastre, fără a lua în calcul și alte aspecte. :laughing: Oricum, episodul următor și seria în sine promit multe. Felicitări încă o dată pentru alegerea făcută!
 
Mesaje
3,403
Reaction score
10,738
Vârstă
27
"fregonics" este acea chestie ce se intampla cand atingi mai tare display'ul tv-ului,leptopului sau al telefonului. Are aceiasigama de culori si aceiasi reactie. bine, dand la o partea partea supranaturala.
stii, asta te face sa te gandesti la iisus ,acest Yahai-kui zaShunina
 

mirajane-fan

Jonin
Mesaje
103
Reaction score
176
Vârstă
41
Hmmm, privind interfata cubului care se afla mereu in schimbare, mi-am adus aminte de acele secvente din Dr. Strange cind se antrenau sau se luptau in realitatile paralele. Se anunta un alt serial interesant!!!! Arigato Shinobi!
 

Tyira

Capitan
Mesaje
465
Reaction score
156
Vârstă
23
Felul in care parca se misca acel cub imi da senzatia ca este in viata.Chiar inainte sa aflam ca nu poate fi fortata intrarea,o usa a fost deschisa.Episodul asta a fost foarte captivant.
 
Sus