• Aprecierile și comentariile voastre ne motivează! Dacă apreciezi munca pe care o depunem, înregistrează-te și dă-ți cu părerea asupra seriilor pe care le urmărești!
  • Ne puteţi găsi şi pe canalele oficiale de Discord sau Telegram ale grupului!

Seikaisuru Kado - 02

Nakamura

Team Murachnia
Shinobi Legend
Mesaje
2,420
Reaction score
22,229

Seikaisuru Kado - Episodul 02 - Novo
Tradus în română, Download & Online

1080p: :nofile: - ::meganz: - :solidfiles: - :eek:penload:
720p: :nofile: - ::meganz: - :solidfiles: - :gdrive: - :eek:penload:
480p: ::meganz: - :solidfiles: - :eek:penload:


Traducere: arachnia
Verificare: Nakamura
Editare: Nakamura
Encodare: Nakamura


 

DamaChar

Capitan
Mesaje
481
Reaction score
1,359
Vârstă
20
E clar ... A avut o imaginatie bogata cel care l a creat pe ''Kado'' , iar faza cu , comunicatul .... eram atat de concentrat sa vad ce spune si deodata puff , m-a lovit in cap cu acea tentativa de opera :eek: . Oricum ma bucur ca au gasit un negociator care arata destul de bine . Bine ca nu au pus o pe acea profesoara , savant , lolly sau ce o mai fi si ea :)

Multumesc pentru episod :p
 

Nakamura

Team Murachnia
Shinobi Legend
Mesaje
2,420
Reaction score
22,229
Varianta finală a acestui episod, alături de rezoluţiile alternative, a fost postată. Mulţumim pentru aşteptare şi vizionare plăcută!
 
Mesaje
3,403
Reaction score
10,738
Vârstă
27
normal ca alegi japonia. doar nu o sa alegi america. aia vor incerca sa te distruga. rusia te vacaptura pt a te folosi impotriva americii. china te poate manca ,ei mananca orice. germanul iti va folosi tehnologia pt al treilea razboi mondial, englezul te va studia. francezul te va discuta in cadrul u.e ,romanul... te lasa intr=o secunda fara kado asta al tau.
 

Hemy

Ren care e la sanie
Mesaje
997
Reaction score
4,335
În momentul în care l-am văzut pe zaShunina și încercarea sa de a comunica, clar mi-am dat seama că este o ființă evoluată, am mai văzut ceva asemănător și în Supernatural, când îngerii încercau să comunice cu oamenii, deci sunt familiar cu situația, dar a fost mult prea amuzantă tentativa aia de cântăreț de operă, aproape ca-n Al Cincilea Element. :joy: Foarte interesant modul în care asimilează zaShunina informațiile și ceea ce-l ajută Kado să facă. Destul de pașnică abordarea lui, dar sunt curios ce au discutat cu toții în cabina avionului. Am spus că e pașnică abordarea lui, pentru că văd că e destul de binevoitor și chiar intenționează să le dea drumul oamenilor într-un timp prestabilit, presupun că indiferent dacă negocierile au succes sau nu. Ba chiar îi ține în viață. Mă întreb.. oare a țintit intenționat avionul acela știind că Shindo e în el. Că tot am spus de Shindo, am rămas impresionat de calmul de care dă dovadă și de modul în care înțelege și acceptă situația, chiar are niște aptitudini extraordinare. Să nu mai spun că a și creat o punte de legătură cu zaShunina, ceea ce arată că are un caracter foarte frumos. A, se pare că Shindo are și un rival, mai bine spus... o rivală? :> Foarte interesant, oare chiar e mai bună decât Shindo? Mă întreb asta pentru că îmi pare că deține o poziție mai înaltă decât el și pare ceva mai tânără. În concluzie, ambele caractere, zaShunina și Shindo, sunt conturate foarte bine și au un set de aptitudini care le fac să fie destul de complexe, îmi place și înfățișarea, modul în care sunt desenați. Am mai spus că-mi place grafica seriei, tocmai pentru că nu e ceva wow, dar e executată foarte bine și curat, cadre și unghiuri din care e prezentată acțiunea foarte bune, poveste consistentă care poate fi dezvoltată foarte bine, are destule puncte forte. Așteptam de ceva vreme o asemena serie și chiar mă bucur că o trecem în portofoliu. Faceți o treabă destul de bună, keep it up!
 

Tyira

Capitan
Mesaje
465
Reaction score
156
Vârstă
23
Aflam si ce s-a intamplat in interiorul lui Kado in timpul in care Guvernul japonez incerca sa-si de-a seama ce este acel cub.Negocierea a foat dificila prin simplul fapt ca zaShuhina este o fiinta mai evoluata decat Shindo si a fost mai greu pana au ajuns sa se inteleaga.
 
Sus