• Aprecierile și comentariile voastre ne motivează! Dacă apreciezi munca pe care o depunem, înregistrează-te și dă-ți cu părerea asupra seriilor pe care le urmărești!
  • Ne puteţi găsi şi pe canalele oficiale de Discord sau Telegram ale grupului!

Seikaisuru Kado - 03

Nakamura

Team Murachnia
Shinobi Legend
Mesaje
2,420
Reaction score
22,229

Seikaisuru Kado - Episodul 03 - Wam
Tradus în română, Download & Online

1080p: :nofile: - ::meganz: - :solidfiles: - :eek:penload:
720p: :nofile: - ::meganz: - :solidfiles: - :gdrive: - :eek:penload:
480p: ::meganz: - :solidfiles: - :eek:penload:


Traducere: arachnia
Verificare: Nakamura
Editare: Nakamura
Encodare: Nakamura


 

DamaChar

Capitan
Mesaje
481
Reaction score
1,359
Vârstă
20
ce mai negociere , primesc din start ceva foarte benefic , is curios daca vor fi si conditii , deja e totul mult prea frumos ca sa fie adevarat .
Multumesc pentru episod :)
 
Mesaje
3,403
Reaction score
10,738
Vârstă
27
Este vorba de cconceptul acela , cum că, universul este un atom într-o altă formațiune.
Prea bună seria aceasta!
 

Hemy

Ren care e la sanie
Mesaje
997
Reaction score
4,335
Bun, se pare că acea negociatoare e mult sub nivelul lui Shindo, dar mă așteptam, cumva, la asta. Foarte interesant ceea ce spune zaShunina despre informație și modul în care se pierde sau se modifică de la un transmițător, la un receptor. E fix ceva la care mă gândeam zilele trecute, îmi face plăcere să văd că seria aprofundează astfel de teme. Din nou, zaShunina subliniază faptul că omenirea e foarte limitată din punct de vedere al percepției, pentru că, încă, nu ne putem sincroniza simțurile să primească informații simultan la nivelul ăla, altă temă interesantă. Amuzantă faza de la discuții, cea cu denumirea de "Fregonics", a părut că Shindo îl ține sub control pe zaShunina, tăindu-i din scurt dreptul la replică, dar se pare că acest fapt s-a întors împortiva lui atunci când zaShunina le-a arătat oamenilor ce poate face Wam-ul, fără a discuta în prealabil cu Shindo despre o demonstrație de genul, fapt care ar fi putut fi interpretat ca semn de ostilitate și ar fi putut crea probleme, dar mă bucur că oficialii și-au păstrat calmul și nu a izbucnit ceva ce se putea lăsa cu pagube mari. Un motiv interesant, aș putea spune, cel pentru care a ales ca loc de "aterizare" Japonia, practic, vrea să spună că oamenii de acolo sunt mai empatici și mai binevoitori față de celelalte naționalități, dacă mergem și mai în amploarea subiectului, legându-mă de sfârșitul episodului, el vrea să arate că Japonia e.. cum să spun.. ca un copil pur pe care vrea să-l supună la un test, iar acel test ar fi exact ceea ce se întâmplă la sfârșitul episodului, le oferă o tehnologie net superioară, numai lor, ca să vadă cum se vor descurca și cum vor manageria viitoarele situații și tensiuni care vor apărea din partea celorlalte țări, e ca și cum vrea să îi învețe ceva pe oameni prin modelul experienței pe care o trăiești pe pielea ta. De aici prevăd multe, foarte multe scenarii. Majoritatea dintre ele destul de rele. Doar imaginați-vă și voi cum e omenirea și veți înțelege la ce mă refer. E posibil să se lase cu distrugeri mari, la modul.. dărâmăm lumea actuală, ca s-o putem reclădi, s-o facem mai bună. Bine, ăsta e cel mai submru scenariu pe care-l am în cap la ora asta, mai sunt și scenarii ceva mai pașnice, poate el aici vrea să ajungă, să facă oamenii din întreaga lume să se înțeleagă și să empatizeze, exact ceea ce voia să facă Eremitul Celor Șase Căi în Naruto cu Chakra. Seria se dovedește din ce în ce mai interesantă pentru că aprofundează subiecte vaste, lucru care-mi place la nebunie. Grăbiți-vă cu episoadele restanță, altfel mă veți pierde! :laughing:
 

Tyira

Capitan
Mesaje
465
Reaction score
156
Vârstă
23
Deci japonezii sunt cei mai inimosi oameni.Dar nu asta este important.Mai important este ca zaShunina a venit in lumea asta cu scopul de a o ajuta sa avanseze.Si ofera rezolvarea la o problema vesnica a omenirii: sursa de energie.Dar cred ca asta o sa creeze probleme la nivel mondial.
 
Sus