• Aprecierile și comentariile voastre ne motivează! Dacă apreciezi munca pe care o depunem, înregistrează-te și dă-ți cu părerea asupra seriilor pe care le urmărești!
  • Ne puteţi găsi şi pe canalele oficiale de Discord sau Telegram ale grupului!

Seikaisuru Kado - 04

Nakamura

Team Murachnia
Shinobi Legend
Mesaje
2,420
Reaction score
22,229

Seikaisuru Kado - Episodul 04 - Rotowa
Tradus în română, Download & Online

1080p: :nofile: - ::meganz: - :solidfiles: - :eek:penload:
720p: :nofile: - ::meganz: - :solidfiles: - :gdrive: - :eek:penload:
480p: ::meganz: - :solidfiles: - :eek:penload:


Traducere: Nakamura
Verificare: arachnia
Editare: Nakamura
Encodare: Nakamura


 

Hemy

Ren care e la sanie
Mesaje
997
Reaction score
4,335
Ce îmbrățișare.. al naibii de amuzantă.. între Shindo și ochelaristul ăla. :joy: E exact genul de situație pe care l-am prevăzut, cineva vrea să pună monopol, cumva, pe aceste resurse prețioase și Japonia se vede într-o poziție în care e strânsă cu ușa. Mă așteptam ca ăsta să fie un test de-al lui zaShunina, dar se pare că e mai mult de atât, întrucât el e dispus să-și ofere, într-un mod sau altul, cooperarea. Mă surprinde constant seria asta, pentru că, deși am obiceiul de a gândi în avans și a intui ceea ce se întâmplă, asta e o altă serie care îmi dă toate scenariile peste cap. A câta oară o spun? Good job că ați luat seria asta! :laughing: :D

P.S. - M-am înșelat grav în privința lui Tsukai, alt lucru dat peste cap de seria asta, când ziceam că ar putea să fie la nivelul lui Shindo. De fapt, nici până la glezne nu-i ajunge. :joy:
 
Ultima editare:

Tyira

Capitan
Mesaje
465
Reaction score
156
Vârstă
23
Primele probleme la nivel mondial au si aparut,din moment de unele tari nu sunt multimite ca Wanurile se afla in Japonia si ii vor si ei partea.De fapt,vor partea tututor.Sa vedem la ce s-a gandit Yaha-kui in aceasta privinta.
 
Sus