• Aprecierile și comentariile voastre ne motivează! Dacă apreciezi munca pe care o depunem, înregistrează-te și dă-ți cu părerea asupra seriilor pe care le urmărești!
  • Ne puteţi găsi şi pe canalele oficiale de Discord sau Telegram ale grupului!

Seikaisuru Kado - 07

Nakamura

Team Murachnia
Shinobi Legend
Mesaje
2,420
Reaction score
22,229

Seikaisuru Kado - Episodul 07 - Sansa
Tradus în română, Download & Online

1080p: :nofile: - ::meganz: - :eek:penload:
720p: :nofile: - ::meganz: - :gdrive: - :eek:penload:
480p: ::meganz: - :eek:penload:


Traducere: arachnia
Verificare: Nakamura
Editare: Nakamura
Encodare: Nakamura


 

Hemy

Ren care e la sanie
Mesaje
997
Reaction score
4,335
Păcat că în media tradițională sunt tot mai puțini oameni cu simțul adevărului și coloană vertebrală, în schimb, sunt tot mai mulți oameni care caută senzaționalul, iar aici deja nu mai contează noțiuni ca "adevăr" sau "simț al dreptății". :) Faptul că zaShunina l-a plăcut pe Gonno, arată că Gonno este unul dintre acei puțini oameni despre care vorbeam mai sus. Pare din ce în ce mai utopică această evoluție a umanității, dar în același timp, pare și destul de pertinentă. Un așa cadou, precum Sansa, poate duce și la fericire, dar și la exploatare, presupun că mereu se va găsi cineva care să exploateze frumosul până în stadiul în care va deveni urât. Uneori, am impresia că seria asta a apărut ca un fel de semnal de alarmă pentru umanitate, referitor la anii ce vor urma și la evoluția noastră din ce în ce mai accelerată. Încă o chestie, numai eu m-am săturat de Saraka și figurile ei? Parcă-i prea impulsivă pentru statutul important pe care-l are, la început credeam că ar putea fi la nivelul lui Shindo, dar acum.. nici măcar mediocră nu mi se mai pare, e mult sub cu atitudinea aia. Și mai are și tupeul să vină să în ceară asemenea inepție lui Shindo, la final. :) Anyways, good job!
 

Tyira

Capitan
Mesaje
465
Reaction score
156
Vârstă
23
Au aparut primii oameni care vor sa scoata bani si faima de pe urma lui zaShunina.De fapt,ma mir ca nu au aparut mai devreme.Dar a fost un bun prilej pentru ca el sa-si faca cunoscuta intentia.
 
Sus