• Aprecierile și comentariile voastre ne motivează! Dacă apreciezi munca pe care o depunem, înregistrează-te și dă-ți cu părerea asupra seriilor pe care le urmărești!
  • Ne puteţi găsi şi pe canalele oficiale de Discord sau Telegram ale grupului!

Seikaisuru Kado - 08

Nakamura

Team Murachnia
Shinobi Legend
Mesaje
2,420
Reaction score
22,229

Seikaisuru Kado - Episodul 08 - Talnel
Tradus în română, Download & Online

1080p: :nofile: - ::meganz: - :eek:penload:
720p: :nofile: - ::meganz: - :gdrive: - :eek:penload:
480p: ::meganz: - :eek:penload:


Traducere: arachnia
Verificare: Nakamura
Editare: Nakamura
Encodare: Nakamura


 

Hemy

Ren care e la sanie
Mesaje
997
Reaction score
4,335
Bine, toată treaba asta începe să semene cu un fel de război pașnic. E amuzant cum fiecare a luat-o pe poteca lui și trage pentru interesele personale, omenirea e portretizată foarte bine aici. Odată cu episodul ăsta, a început să-mi placă puțin de Saraka, a fost destul de amuzantă partea în care tatăl ei a crezut ceea ce-a crezut. :> Totuși, mi se pare că e prea conservatoare și puțin egoistă la faza asta, sincer. Pe de altă parte, nu prea-l vedea pe Shindo să-și pună la îndoială deciziile, presupun că atunci când stai cu ăia slabi, te molipsești. :rolleyes: Și episodul ăsta s-a terminat în coadă de pește.. chiar eram curios ce discuție va fi între Shindo și zaShunina.. și ce naiba-i cu rânjetul ăla awkward pe fața lui zaShunina? Nu-mi pare a ceva de bine, sincer. o_O Una peste alta (you pervs), se pare că se întâmplă chestii din ce în ce mai importante, toată atmosfera aia de transmisiune la nivel global m-a făcut să mă simt de parcă s-ar întâmpla asta chiar acum, pe bune, în lumea noastră.. ciudat. Umm, mersi pentru episod, sper ca seria asta să nu se termine prea abrupt, iar dacă va fi așa, măcar să nu așteptăm prea mult până la următorul sezon, asta ar fi dezamăgitor. :)
 

Atlantis13

Jonin
Mesaje
127
Reaction score
362
Ceva ma dezamageste... Firul narativ s-a ciufulit cam tare si tinde sa "infloreasca" in ceva ce-mi aduce aminte de o taiere de salariu la scenarist (?). Sa vedem cum o dreg cu urmatorul episod. Multumesc!
 

Tyira

Capitan
Mesaje
465
Reaction score
156
Vârstă
23
Deci efectele Sansa functioneaza si prin intermediul unui ecran.Daca oamenii nu ar mai avea nevoie de somn,ar avea mai mult timp sa urasca,sa judece,sa lupte,sa omoare.Efectele negative ar fi mai multe decat cele pozitive.Imi pare ca zaShanina s-a schimbat.
 
Sus