• Aprecierile și comentariile voastre ne motivează! Dacă apreciezi munca pe care o depunem, înregistrează-te și dă-ți cu părerea asupra seriilor pe care le urmărești!
  • Ne puteţi găsi şi pe canalele oficiale de Discord sau Telegram ale grupului!

Seikaisuru Kado - 09

Nakamura

Team Murachnia
Shinobi Legend
Mesaje
2,420
Reaction score
22,229

Seikaisuru Kado - Episodul 09 - Nanomis-hein
Tradus în română - Online

1080p: :nofile: - ::meganz: - :eek:penload:
720p: :nofile: - ::meganz: - :gdrive: - :eek:penload:
480p: ::meganz: - :eek:penload:


Traducere: arachnia
Verificare: Nakamura
Editare: Nakamura
Encodare: Nakamura


 

Hemy

Ren care e la sanie
Mesaje
997
Reaction score
4,335
Deci, previziunea mea de data trecută era întemeiată, mai mult sau mai puțin, mai ales după acea privire și acel zâmbet al lui zaShunina. Frate, episodul ăsta mi-a răsturnat toate așteptările de la temelie, n-am mai văzut serie care s-o facă în halul ăsta. Îndrăznesc să afirm că e cea mai bună serie din sezonul ăsta, uite exact așa se face o serie, care începe cu lucruri tari și se sfârșește cu lucruri inimaginabile în circumstanța în care am fost obișnuiți să vedem declinul unor serii care au început la fel de bine, dar pe la jumătate au luat-o pe ulei. Aș avea atâtea lucruri de zis, chiar dacă nimeni, probabil, n-o să aibă răbdare să citească, măcar îmi descarc undeva uimirea.. :laughing: Concepția pe care o prezintă zaShunina.. mă gândeam într-o perioadă la ea.. poate sub altă formă. Adică, mi-am imaginat că noi suntem un fel de program dezvoltat de niște developeri, iar ființele anizotropice sunt developerii, cumva, în ecuația asta, ceea ce mi-a dat un mare boom la ora asta. E o serie cu niște concepte destul de grele și aprofundate destul de bine, are o complexitate aparte, deci nu mă aștept să fie înțeleasă și apreciată la adevărata valoare de majoritatea consumatorilor de anime, dar mă bucur din suflet că încă se mai fac serii de genul ăsta și că ați făcut o alegere a naibii de bună prin a lua seria asta! Cât despre zaShunina, well, mi-am început comentariul cu asta și o să dezvolt aici.. să zicem că zaShunina a fost cel mai de necitit personaj pe care l-am întâlnit până acum. De la începutul seriei și până acum, am tot oscilat, ba am avut ceva suspiciuni în legătură cu el, ba modul în care a acționat mi le-a îndepărtat pe toate, n-am avut niciun moment o părere solidă, stabilă, despre el.. gândindu-mă la asta acum, chiar îmi place că nu l-am putut citi, a făcut lucrurile mai interesante. Nici acum, după ceea ce a vrut să facă, nu-mi pot trasa o părere clară, poate doar din preview, dar vreau să aștept până săptămâna viitoare. Nu l-aș eticheta nici ca erou, dar nici ca antagonist. Sincer? Seria asta chiar îți pune la lucru noțiunea de liber arbitru. Adică, răspunsul corect poate varia enorm în funcție de factori, de modul în care privești problema, de unghiul din care o privești.. și mai ales, cum spunea profesorul Mifune, de standardul aplicat. Și sfârșitul.. la naiba, nu m-am aștepat nicio clipă, jur! Când am văzut inelul ăla și a zis de "jurământ", m-am gândit la un prieten din copilărie, nu știu, ceva uman (vezi, exact ce ziceam mai sus vis-a-vis de standard), nici măcar un moment, o nano-secundă (dacă nu există termenul, l-am inventat acum :cool:) la așa ceva! Dacă episodul ăsta a fost așa, nici nu vreau să mă gândesc la ceea ce va urma. :no_mouth:
 
Ultima editare:

N3Bo0

Genin
Mesaje
29
Reaction score
140
Finalul episodului îmi atinge așteptările, bănuiam că o să fie o serie foarte interesantă :innocent::D
 

mirajane-fan

Jonin
Mesaje
103
Reaction score
176
Vârstă
41
și am rămas ca in zicala: '' uitându-se ca vițelul la poarta nouă'' :eek:. Mulțumesc Shinobi ! că ați ales acest serial, a meritat fiecare episod doar ca să ne aducă în final la aceasta uimitoare revelație. Nu știu să vorbesc atât de complex precum Hemy în răspunsul lui de mai sus, dar cred că pot exprima totul printr-un banal dar extrem de cuprinzător ''WOW''
 

Tyira

Capitan
Mesaje
465
Reaction score
156
Vârstă
23
Da,zaShunina chiar s-a schimbat.Sau mai bine spus,si-a aratat adevaratele intentii.Dar asta nu m-a surprins la fel de mult ca aflarea faptului ca a mai existat mereu inca o fiinta anizotropica in randul oamenilor.Nu ma astepta la o astfel de rasturnare de situatie.
 
Sus