• Aprecierile și comentariile voastre ne motivează! Dacă apreciezi munca pe care o depunem, înregistrează-te și dă-ți cu părerea asupra seriilor pe care le urmărești!
  • Ne puteţi găsi şi pe canalele oficiale de Discord sau Telegram ale grupului!

Seikaisuru Kado - 10

Nakamura

Team Murachnia
Shinobi Legend
Mesaje
2,420
Reaction score
22,229

Seikaisuru Kado - Episodul 10 - Towanosakiwa'
Tradus în română - Online

1080p: :nofile: - ::meganz: - :eek:penload:
720p: :nofile: - ::meganz: - :gdrive: - :eek:penload:
480p: ::meganz: - :eek:penload:


Traducere: Nakamura
Verificare: arachnia
Editare: Nakamura
Encodare: Nakamura


 

Atlantis13

Jonin
Mesaje
127
Reaction score
362
Abia acum incepe sa devina interesant. Sunt foarte curios cum va rezolva Shindo problema ...impostorului. Multumesc!
*edit: Abia astept sa vad ce mai filozofeaza Hemy ;)
 
Ultima editare:

N3Bo0

Genin
Mesaje
29
Reaction score
140
Se pare că marele shit:poop: arătat la finalul episodului 9 va deveni din ce în ce mai mare. Sigur și Shindo are origini anizotropice, dar vom aștepta și vom vedea cu ce ne va mai uimi această serie:laughing:
 

Hemy

Ren care e la sanie
Mesaje
997
Reaction score
4,335
*edit: Abia astept sa vad ce mai filozofeaza Hemy ;)
Well, mulțumesc pentru că ai avut răbdare să stai să citești comentariile mele, so.. here we go~

Episodul începe foarte interesant, cu o teorie care, din punctul meu de vedere, bate acea teorie a Big-Bang-ului. E ceva ce mi-am imaginat de multe ori, cred c-am mai spus asta și într-un comentariu anterior, am putea fi simple experimente ale unor ființe mult-mult mai evoluate decât noi, mă bucur că mai există oameni care s-au gândit la asta și au ținut să materializeze aceste idei într-o serie anime (that's why I love animu' so much). Interesantă povestea tipei, aici mă refer la Saraka, după tot ce a făcut pentru Shindo și după modul în care am văzut-o în ultimele episoade, cred că o plac puțin mai mult, s-a transformat din enervantă, în suportabilă. :laughing: Sunt curios cum ar fi fost o luptă între ea și zaShunina dacă ea ar fi posedat puterile complete ale unei ființe anizotropice. Și replica lui zaShunina: "Ești naturalist?".. m-a amuzat teribil. =)) Ceea ce mi se pare puțin frustrant e faptul că, deși e o serie bună care m-a surprins în 80% din timp, nici aici nu am scăpat de clișeul ăla: "sunt o ființă cu putere nelimitată în compatație cu voi, oamenii, dar sunt fanul vostru cel mai mare, sunteți uimitori, sunteți mai faini decât mine". Hai să fim serioși! Ideea lui zaShunina și argumentele sale sunt destul de pertinente, iar asta m-a făcut din nou să mă gândesc la cât de limitați suntem cu ale noastre 3 dimensiuni și cât mai avem de evoluat, pe lângă asta, m-a făcut să mă gândesc și la faptul că mediul în care trăim și toate condițiile de viață din acest univers ne limitează foarte mult dezvoltarea, la fel cum spunea și el. Probabil și atunci când vom atinge limita maximă de dezvoltare în acest univers, tot va fi ceva infim față de ceea ce am putea face și cât de mult am putea evolua în alte lumi, universuri, spuneți-le cum vreți. Mergând pe ideea aceasta, sunt de acord cu faptul că omenirea trebuie dusă în anizotropic, deși mă opun faptului că trebuie sacrificată toată omenirea pentru asta, cred că există și alte moduri de a transporta omenirea în anizotropic, moduri puțin mai blânde. După cât de șocat era zaShunina, pot spune clar că intenția sa nu a fost să-l atace/omoare pe Shindo, dar oare de ce a îndreptat atacul către Saraka, ce plănuia cu asta, și ce ar fi făcut cu Shindo dacă nu voia să-l elimine? Chestia asta chiar mă macină. Se vede clar că s-a atașat de el.. așa că, de ce a acționat atât de necugetat și de ce a luat-o pe arătură în halul ăsta? Imaginile de la sfârșitul episodului, cu Shindo și Saraka, m-au făcut să cred că ăștia doi chiar s-ar potrivi, chiar ziceau prietenii lui Shindo prin primele episoade că el e făcut pentru ceva măreț, da, este, să salveze lumea și să se aleagă cu o ființă anizotropica drept soulmate, ce să vrei mai mult de la viață? =))
 

Tyira

Capitan
Mesaje
465
Reaction score
156
Vârstă
23
Aflam putin despre crearea universului respectiv si despre viata Sarakai.Iar zaShunina ne-a aratat ca poate fi foarte ostil daca vrea.A inceput sa mearga mai departe alaturi de acea clona,dar se vede clar ca ii lipseste adevaratul Shindo.
 
Sus