• Aprecierile și comentariile voastre ne motivează! Dacă apreciezi munca pe care o depunem, înregistrează-te și dă-ți cu părerea asupra seriilor pe care le urmărești!
  • Ne puteţi găsi şi pe canalele oficiale de Discord sau Telegram ale grupului!

Seikaisuru Kado - 11

Nakamura

Team Murachnia
Shinobi Legend
Mesaje
2,420
Reaction score
22,229

Seikaisuru Kado - Episodul 11 - Wanoraru
Tradus în română - Online

1080p: :nofile: - ::meganz: - :eek:penload:
720p: :nofile: - ::meganz: - :gdrive: - :eek:penload:
480p: ::meganz: - :eek:penload:


Traducere: Nakamura
Verificare: arachnia
Editare: Nakamura
Encodare: Nakamura


 

Hemy

Ren care e la sanie
Mesaje
997
Reaction score
4,335
Hopa, ființele evoluate au și ele vise? I-auzi, interesant! Nanomis-hein se răspândește cam repede și mi se pare că asistăm la o chestie de o anvergură fără precedent, e ciudat cât de mult mă transpune seria în lumea aceea, e de parcă totul se întâmplă acum, în jurul meu. Ce mă amuză reacția lui Hanamori la acea răpire. :joy: Se pare că toate lucrurile pe care le-a făcut Shindo până acum ca negociator încep să dea roade, iar favorurile i se întorc. Mă tot uimește ce suflet mare are, chiar și față de zaShunina, care ar putea distruge lumea.. e atât de calm și calculat. Pe de altă parte, mă uit și la zaShunina, e atât de abătut, crede că și-a omorât prietenul, da, am zis "prieten" pentru că se vede clar că a dezvoltat o relație de atașament față de Shindo. Cum am mai spus într-un comentariu anterior, nu-l pot cataloga drept antagonist, pentru că motivația, ideile și argumentele sale sunt, în mare parte, valide și pertinente. Nici nu pot să-l cataloghez ca băiatul bun, pentru că modul în care vrea să implementeze aceste idei este puțin greșit și scapă din vedere niște lucruri importante. Dar știți voi cum e: băiat bun, doar că-l cam ia mintea pe dinainte. La minutul 14! :eek: Ceva ce credeam departe de a se împlini, mai ales în momentele astea, când altele sunt prioritățile, s-a întâmplat. Atât de frumos, atât de drăgut! :heart: Câtă încredere are Shindo în Hanamori, se vede că-l consideră un prieten apropiat. Mă întreb la ce se referea când i-a spus să aibă grijă de tot.. chiar sunt curios peste măsură de cursul evenimentelor din punctul ăsta. Ultimele secvențe cu zaShunina în Kado, înconjurat de Shindo.. sunt de-a dreptul creepy, jur! :skull: Din nou, ma întreb care-i faza și de ce atât de mulți? Well, urmează un episod pe cinste, abia aștept! Naka, să nu întârziați cu el! :laughing:
 

Tyira

Capitan
Mesaje
465
Reaction score
156
Vârstă
23
Shindo incerca sa castige o mana de ajutor de unde putea el mai bine.In mare parte,de la cei carora si el le-a dat o mana de ajutor la randul lui.Deci lui zaShanina chiar ii era dor de Shindo,cred ca nici el nu isi intelege sentimentele pe care le are fata de el.
 
Sus