• Aprecierile și comentariile voastre ne motivează! Dacă apreciezi munca pe care o depunem, înregistrează-te și dă-ți cu părerea asupra seriilor pe care le urmărești!
  • Ne puteţi găsi şi pe canalele oficiale de Discord sau Telegram ale grupului!

Seikaisuru Kado - Introducere

Nakamura

Team Murachnia
Shinobi Legend
Mesaje
2,420
Reaction score
22,229

-INFO-
Genuri: Sci-Fi
Debut: 7 aprilie 2017
Studio: Toei Animation
Director: Murata, Kazuya
Muzică: Nagasaki, Yukio


Descriere: În timpul unui zbor, în faţa aeronavei apare brusc o clădire. Avionul în care se află Shindou şi alţi 251 de pasageri, este adus fără avarii în interiorul acestei structuri. După debarcare, apare un bărbat care îi asigură că nu sunt în pericol, iar atunci Shindou îi cere să explice situaţia, moment în care împrejurimile exterioare ale clădirii sunt afişate pe un monitor, iar în acelaşi timp toate telefoanele pasagerilor primesc simultan un mesaj de la tânărul care i-a întâmpinat, în care le explică intenţiile sale. Care anume sunt aceste intenţii? Oare va putea Shindou să devină un intermediar între Japonia şi organizaţia acestuia?

Mai multe informaţii despre serie găsiţi aici: https://myanimelist.net/anime/32032/Seikaisuru_Kado
- Preview -
 

Hemy

Ren care e la sanie
Mesaje
997
Reaction score
4,335
Interesant, deci asta era seria despre care spuneai tu că o faci cu Ani. Din trailer arată bine, îmi place foarte mult grafica, iar premisa poveștii e bună. Sper să se ridice la nivelul așteptărilor. Succes!
 

NoGameNoLife

Akatsuki
Mesaje
331
Reaction score
1,669
Vârstă
20
Povestea pare foarte interesanta ,dar mie nu-mi place genul asta de grafica 3d-2d sau cum se numeste strica partea "anime-ului" ,il face mai exact sa para ca un joc.
Oricum asta e doar parerea mea personala.
 
Ultima editare:

dragos75

Hellhound
Mesaje
139
Reaction score
251
Vârstă
20
Mi se pare un anime foarte promitator. Nu am o problema cu grafica de acest gen, ma intereseaza mai mult povestea si daca poate sa ma tina sa-l urmaresc pana la final, grafica cazand pe ultimul plan.
 

Tyira

Capitan
Mesaje
465
Reaction score
156
Vârstă
23
Nu cred ca am mai vazut o serie de la Toei care sa aiba o animatie de acest gen.Dar am sa judec seria dupa alte criterii,nu dupa animatie.
 
Sus