• Aprecierile și comentariile voastre ne motivează! Dacă apreciezi munca pe care o depunem, înregistrează-te și dă-ți cu părerea asupra seriilor pe care le urmărești!
  • Ne puteţi găsi şi pe canalele oficiale de Discord sau Telegram ale grupului!

Shadow Warrior 2 - noi secvenţe de gameplay

Pablo Escobar

Ex-Shinobi
Polonezii de la Flying Wild Hog nu au lipsit de la covenţia PAX East 2016, unde au prezentat noi segmente de cel mai nou proiect al studioului: first person shooter-ul Shadow Warrior 2. Publisher-ul Devolver Digital a oferit noi secvenţe de gameplay, iar colegii noştri de PC Gamer, IGN şi Gamespot nu au realizat interviuri cu producătorii, pe care le puteţi urmări mai jos.


Lo Wang se va întoarce şi de această dată în postura de personaj principal, urmând să-şi folosească din nou armele de foc şi nelipsita katana în lupta împotriva demonilor. Mai mult, Shadow Warrior 2 va beneficia şi de multiplayer cooperativ, până la patru prieteni având posibilitatea să-şi unească forţele pentru a duce campania la bun sfârşit.

Producătorii de la studioul Flying Wild Hog promit că Shadow Warrior 2 va beneficia de niveluri şi misiuni generate procedural, precum şi de umorul caracteristic seriei şi glumele nesărate ale personajului principal Lo Wang.

Shadow Warrior 2 este asteptat în cursul anului 2016, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

 
Sus