• Aprecierile și comentariile voastre ne motivează! Dacă apreciezi munca pe care o depunem, înregistrează-te și dă-ți cu părerea asupra seriilor pe care le urmărești!
  • Ne puteţi găsi şi pe canalele oficiale de Discord sau Telegram ale grupului!

Tokyo Ghoul:re - 13

blacknight

Superbus
Shinobi Legend
Mesaje
139
Reaction score
1,931
Vârstă
28

Tokyo Ghoul:re - 13 - Și Încă O Dată
Tradus în română - Download & Online


1080p: :mirror: - ::meganz: - :gdrive:
720p: :mirror: - ::meganz: - :gdrive:

Traducere: kanyst
Verificare: Bluebell
Editare: blacknight
Encode: blacknight


Vizionare plăcută!

 

Missa

弥 海砂
Mesaje
1,276
Reaction score
3,178
Vârstă
27
Deci, Kaneki are o noua personalitate si bineinteles, culoare parului a fost schimbata. Daca pana la finalul acestei serii nu va avea parul curcubeu, m-am uitat degeaba la atatea sezoane. Sper sa nu fie singura schimbare, poate face si acest personaj ceva, macar acum in sezonul 4. A fost un episod interesant, un pic de actiune la inceput, cateva informatii pe la jumatate, iar finalul previzibil. Astept sa vad ce se intampla mai departe, dar chiar sper ca acest sezon sa fie mai ok decat precedentul. Multumim ptr munca depusa. :)
 
Ultima editare:

KoSeK

͡° ͜ʖ ͡°
Editor Manga
Mesaje
49
Reaction score
408
Serie anime facuta super naspa.... Nu am idee cum este manga, dar cu siguranta din moment ce este inca on going nu se poate compara cu anime-ul care-i facut complet aiurea si fara legaturi concrete + timeskips. Saracul autor cred ca-si regreta alegerea studioului care se ocupa de aceasta adaptare manga...
 

Teuts

Jonin
Mesaje
155
Reaction score
581
Vârstă
23
Nu am idee cum este manga, dar cu siguranta din moment ce este inca on going nu se poate compara cu anime-ul care-i facut complet aiurea si fara legaturi concrete + timeskips.
Manga s-a terminat de ceva vreme.

Mă bucur că a aparut și acest ultim sezon. Sper să se mențină episoadele într-o notă bună. Nu mă aștept să facă tot ceea ce a fost în manga, ci doar să redea cât mai bine scenele pe care ei au ales să le prezinte.
Mă aștept să vedem fleshback-uri de la lupta de pe insulă pentru că s-au întâmplat și acolo destule evenimente de notat, iar faptul că a trecut așa repede peste ele m-a surprins.
Oh, a introdus destul de repede membrii organizației V, membrii Washu, revenirea lui Kaneki, ceea ce a făcut să îmi pară grăbit episodul.
Oricum, a fost frumos la fel ca și opening-ul și ending-ul, la acesta din urmă în special imaginile.
Mulțumesc de episod! ♥
 

Valvrave

Jinchūriki
Mesaje
1,511
Reaction score
3,189
Vârstă
25
Mi-a placut episodul, s-au intamplat multe in ritm accelerat,Kaneki e ceva de genul: "this isn't even my final form".
 
Sus