• Aprecierile și comentariile voastre ne motivează! Dacă apreciezi munca pe care o depunem, înregistrează-te și dă-ți cu părerea asupra seriilor pe care le urmărești!
  • Ne puteţi găsi şi pe canalele oficiale de Discord sau Telegram ale grupului!

TOP 5 ANIME

Ca si la seriale am schimbat topul de cateva ori anul acesta cu cateva animeuri noi, unele marca Netflix.
1. Nanatsu no Taizi - nu are ce sa nu iti placa la animeul acesta. Este bun, are un inceput foarte bun si ce imi place este ca, nu exista doar un personaj care sa fie in centrul atentiei. Povestea se invarte in jurul celor 7 persoaneje si nu au tiparul ala de a fii slabi la inceput apoi, prin antrenament sa deveina op. De la bun inceput sunt op.
2. Last Hope (Unit Pandora) - faza a fost ca pe la primul episod nu i-am dat nicio sansa, insa, dupa cateva episoade chiar voiam sa vad mai mult. Este o colaborare japan-china ,cu primul sezon a cate 26 de episoade. Urmariti voi ca sa nu va dau spoilere.
3. Boruto - nu a zis nimeni ca "The Next Generation Naruto" nu poate sa fie implicat in poveste. Povestea lui e buna, este mai pt tanarul public, dar are momente in care te tine cu sufletul la gura. Vedeti lupta dintre Sakura contra lui Shin ,sau Momoshinki contra tuturor.
4. Castlevania - Mai ,care n-ai vazut acest anime ...ce pot sa-ti spun? Te poti apuca de el fiindca este de super calitate.Povestea este cu unicul Dracul, insa, nu este chiar asa cum o crezi tu. Acum depinde de cine urmareste seria. Abia astept sezonul 2 ca sa pot vedea ce se mai intampla. O faza pt mine ,socanta ,a fost cand demonul a intrat in biserica iar preotul ala ia zis ca nu poate intra in casa Domnului... replica demonului a fost monumentala.
5. Killer B - l-am vazut aici pe Shinobi ,foarte bun animeul. Te baga in ceata cateva episoade pana realizezi ce se intampal cu adevarat, iar cand un mister incepe sa prinda contur, iti mai baga ceva sa-ti taie din gandirea limpede pe care o capeti. Killer B are tot ce vrei, de la stiinta pana la actiune violenta ,nebuni ,si sange care sare pe toti peretii. Dupa ce termini primul sezon o sa vrei imediat sa vezi si al doilea sezon ,care ghici ce ,mai ai pana sa-l vezi.
 
Sus